1 paket Pastavilla Burgu veya Erişte
1 yemek kasığı zeytinyağı
2 yemek kasığı margarin / Sek Tereyağı
1 su bardağı (rendelenmiş) Sek Taze Kaşar
Tuz
Sosu İçin:
1 kavanoz Tat Garnitür
1 yemek kasığı Tat Menemen Harcı
2 yemek kaşığı margarin / Sek Tereyağı
3 adet Maret Doğranmış Sosis
1/2 su bardağı su
Tuz
Karabiber
Kaynamış suyun içine zeytinyağını, tuzu ve burgu makarnayı koyup haşlayınız. Haşlanmış makarnanın suyunu süzüp tereyağı ile yağlayınız. Sosu İçin, tavada tereyağını kızdınp İçine doğranmış sosisleri ilave ediniz. Sosisleri kavurduktan sonra sosa Tat Garnitür, Tat Menemen Harcı, su, tuz ve karabiberi ilave edip bir süre kısık ateşte kaynatınız. Hazırladığınız sosu yağlanmış makarnaya ekleyip fırın tepsisine alınız. Üzerine 1 su bardağı rendelenmiş taze kaşarı serpiniz. Peynirler kızarana kadar 185 derecede önceden ısıtılmış fırında pişirip, dilimledikten sonra sıcak olarak servis ediniz.
ML® Sebzeli Makarna için tıklayın
|