|
Fırında Soslu Balık Buğulama |
|
BelmaGüngören
Şef Aşçıbaşı
Kayıt: 27.05.2005
Mesajlar: 80 Şehir: Kavaklıdere ÇANKAYA |
Kısa URL: https://ml.md/lc81633
Gönderme Tarihi: 04.Ekm.2012
4,094 defa indirildi / yazdırıldı
|
2 Yemek Kaşığı Sana Klasik
2 Adet patates
1 Adet soğan
1 Aldığı kadar tuz
1 Avuç defneyaprağı
1 Yemek Kaşığı salça
2 Adet Domates
1 Adet limon
3 Diş sarımsak
1 Çay Kaşığı sumak
2 Adet balık çeşidi
Balıkları temizleyip yıkayınız. sos için SANA MARGARİNi eritip salçayı kavurun biraz limon suyu ekleyip ocaktan alın patatesleri soyup dilimleyiniz. üzerlerine biraz tuz serpiniz, Patatesin üzerine balıkları yerleştiriniz tuz serpiniz. Aralarına soğanları, sarımsağı ve tane karabiberi yerleştirin, Domatesleri dilimleyerek üstüne yerleştirin. Halka şeklinde doğradığınız limonları da ilave edin. Defneyaprağını koyun. En son olarak ta hazırladığınız sosu üzerinde gezdirin balıkların kurumaması için.
|
|