50 Gr Sana Klasik
1 Çorba Kaşığı un
1 Adet KÜÇÜK BOY KARNABAHAR
2 Bardak süt
1 Adet yumurta
2 Çorba Kaşığı yoğurt
0,5 Paket makarna
Karnabaharı haşlayın. Fazla yumuşamamasına biraz diri kalmasına dikkat edin. Makarnayı haşlayın. O da çok fazla yumuşak olmasın. Makarnayı süzün. Tencereye biraz yağ koyarak ocağın altını açın ve makarnayı yağa katarak karıştırın. Borcamı yağlayın. Haşlanmış karnabaharları ve makarnayı karıştırarak yerleştirin. Süt, yumurta, tuz, un ve yoğurdu karıştırıp çırpın. Borcamın üzerine gezdirin. Son olarak rendelenmiş peynir serperek önceden ısıtılmış fırında pişirin. Sıcak servis yapın.
|