|
|
Fırında Tavuk Parçaları |
|
hicran selin
Aşçıbaşı
Kayıt: 26.07.2016
Mesajlar: 29 Şehir: Afyonkarahisar |
Kısa URL: https://ml.md/lc118693
Gönderme Tarihi: 06.Ağu.2016
1,152 defa indirildi / yazdırıldı
|
Bülent Radef
1 adet kanatsız tüm göğüs
1 yemek yemek kaşığı yoğurt
1 çay kaşığı kimyon
1 çay kaşığı karabiber
1 çay kaşığı köri
1 çay kaşığı tarçın
1 çay kaşığı kişniş
1 çay kaşığı tuz
1 çay bardağı zeytinyağı
Tavuk göğüsü küçük parçalara ayrılır. Sıvıyağ, yoğurt ve baharatlar karıştırılır. Tavuk parçaları batırılır. Yağlı kağıt serilmiş tepsiye dizilir. Önceden ısıtılmış 180 derece fırında 45 dakika pişirilip servis edilir.
|
|
Fırında Tavuk Parçaları Tarifleri Tavuk Yemekleri
|
|