Yiyiniz iciniz ancak israf etmeyiniz (Araf 31)
lezzetler.com yemek tarifleri paylaşım sitesi

Yemek Tarifleri > Armut Tatlısı Tarifleri > Frambuaz tatlısı (1 adet - 68,184 defa bakıldı)

Frambuaz tatlısı


Fotoğraflı Yemek Tarifleri

Ana Sayfa
Video Yemek Tarifleri
Yemek Galerileri
Ana Yemek Tarifleri
Tatlı Tuzlu İkram Tarifleri
Kek Tarifleri
Kurabiye Tarifleri
Pasta Tarifleri
Hamur İşleri
Börek Tarifleri
Çörek Tarifleri
Şerbetli Tatlı Tarifleri
Sütlü Tatlılar Pelteler
Meyve Tatlıları
Armut Tatlısı Tarifleri
Ayva Tatlısı Tarifleri
Elma Tatlısı Tarifleri
İncir Tatlısı Tarifleri
Kabak Tatlısı Tarifleri
Vişne Tatlısı Tarifleri
Helvalar
Dondurmalar
Kanepeler
İçecekler
Şekerlemeler
Tatlı Soslar
Diğer İkram Tarifleri
Yöresel Yemek Tarifleri
Geleneksel Yemek Tarifleri
Etnik Yemek Tarifleri
Dünya Mutfaklarından Yemek Tarifleri
Diyet Yemek Tarifleri
Markalardan Yemek Tarifleri
Bebek Yemek Tarifleri
Vejetaryen Yemek Tarifleri
Osmanlı Yemek Tarifleri
Kamp Yemek Tarifleri
Sebze Yemek Tarifleri
Meyve Tarifleri
Kırmızı Et Yemek Tarifleri
Av ve Kümes Etleri Tarifleri
Balık ve Deniz Ürünleri Yemek Tarifleri
Sakatat Yemek Tarifleri
Çerez Tarifleri
Tahıl Yemek Tarifleri
Diğer Malzemelerden Yemek Tarifleri
Pişirme Yöntemlerine Göre Yemek Tarifleri
Tatlarına Göre Yemek Tarifleri
Kolay Yemek Tarifleri
En Yeni Yemek Tarifleri
Malzemeye Göre Arama
Genel Konular
Mütevazı Lezzetler®

Üye Girişi
Üye Ol


Frambuaz tatlısı

çağatay
Şef Aşçıbaşı
Şef Aşçıbaşı

Kayıt: 18.09.2007
Mesajlar: 38
Şehir: Ankara-Maltepe
Kısa URL: https://ml.md/lc17825
Gönderme Tarihi: 18.Eyl.2007
2,385 defa indirildi / yazdırıldı




250 gram frambuaz
1,5 çorba kaşığı esmer seker
2 çorba kasığı krema
200 gram yağsız poğurt
3 çay kasığı Jelatin
7 çorba kasığı su
Süslemek için:
100 gram frambuaz
1 paket çilek Jölesi

Frambuazların yarısını ortadan ikiye bölüp, geniş ve derin bir kaba alın. Kalan frambuazı, yarım çorba kaşığı esmer şekerle blendırdan geçirin. Yoğurdu 1 çorba kaşığı esmer şeker ve krema ile karıştırın. Jelatini suda eritin. Jelatin karışımının yansını frambuaz kanşımına ekleyin. Frambuazlı kanşımı da kaba alıp, buzdolabında hafif katılaşana dek bekletin. Kalan jelatini de yoğurta ekleyin. Daha sonra frambuazlı karışıma ekleyip, karıştırın.
Tekrar buzdolabında bekletin. Çilek jölesini üzerindeki tarife göre hazırlayın. Dolaptan aldığınız tatlının üzerine frambuazları dizin. Çilek jölesi hafifçe soğuyunca frambuazlann üzerine gezdirin. Tekrar soğutup, servis yapın.


Fotoğraf "Göksen" tarafından gönderildi. 15.07.2015






Frambuaz tatlısı Tarifleri Armut Tatlısı Tarifleri



(1 adet Frambuaz tatlısı 68,184 defa bakıldı)


lezzetler.com
Site Hakkında
Kullanım Kuralları
Üyelik Kuralları
Gizlilik Bildirimi
Hediyeli Üyelik
Alan Adlarımız
Bölümler
Yemek Kitapları
Mütevazı Lezzetler® Yemek Kitabı
Mütevazı Lezzetler® İkramlar
Mütevazı Lezzetler® Kurabiyeler
Mütevazı Lezzetler® Çorbalar
Mütevazı Lezzetler® Pilavlar
Mütevazı Lezzetler® Videoları
Mütevazı Lezzetler® Fotoğrafları
Mütevazı Lezzetler®
Mütevazı Lezzetler® Sertifikaları
Mütevazı Lezzetler® Türkçe
Mütevazı Lezzetler® Azəricə
Mütevazi Lezzetler® English
Mütevazi Lezzetler® Español
Mütevazi Lezzetler® Deutsch
Mütevazi Lezzetler® Français
Mütevazi Lezzetler® Italiane
Скромные Вкусы® Русский
لذيذ المتواضع ®عربية
Video Sunucuları
video.lezzetler.com
video.ml.md
Youtube
Dailymotion
Facebook
İzlesene
Mynet
Sosyal Medya
lezzetler.com facebook uygulaması
lezzetler.com facebook sayfası
lezzetler.com twitter sayfası
Mütevazı Lezzetler® facebook sayfası
Mutevazı Lezzetler® twitter sayfası

izmir escort - alsancak escort