1 paket Pakmaya Narlı Puding
2,5 su bardağı süt
10 adet taze frambuaz
50 ml Pakmaya ŞefKrema
Ayrıca:
20 adet taze frambuaz
1 muz, dilimlenmiş
1 yemek kaşığı file badem
4 çay kaşığı toz antepfıstığı içi
2 yemek kaşığı nar taneleri
Pakmaya Narlı Pudingi ve sütü tencereye aktarın. Kısık ateşte, sürekli karıştırarak yoğun bir kıvam elde edene kadar pişirin.
Pudingi ocaktan alın. Kabuk bağlamaması için arada bir çırparak oda ısısında ılıtın. Ilınınca 10 adet taze frambuazı ve Pakmaya ŞefKremayı ekleyin. Blenderde ezin.
Pudingi servis kaselerine paylaştırın.
Üzerini toz antepfıstığı içi, file badem, nar taneleri ve dilimlenmiş muzla süsleyin. Buzdolabında soğutup servise hazır edin.
|