2-3 adet palamut
Mısır unu
Sıvıyağ
3-4 çay kaşığı tereyağı
Garnitür için:
1 adet patates
1 adet soğan
1 adet kırmızı biber
5-6 adet yeşil fasulye
6 diş sarımsak
Yarım çay bardağı sıvıyağ
Kekik
Tuz
1 yemek kaşığı sirke
Balıkları tuzlayın, içine birer çay kaşığı tereyağı sürün, mısır ununa bulayarak sıvı yağda kızartın.
Garnitür için sebzeleri halka halka doğrayın. Sarımsakları tane tane atın (çok lezzetli oluyor). Sirke, tuz, kekik ve sıvı yağı bir kasede karıştırın ve sebzelerin üzerine dökün.
Garnitürleri fırın torbasına koyun ve torbanın üzerine kürdanla 5-6 yerden delik açın. 180 derecede 35 dk pişirin. Patateslerin piştiğini çatalla kontrol edebilirsiniz.
Garnitürleri balığın yanına koyup servis yapın.
|