|
|
Gazel Pilavı |
|
afyon lokumu
Aşçıbaşı
Kayıt: 01.06.2016
Mesajlar: 24 Şehir: Afyonkarahisar |
Kısa URL: https://ml.md/lc117265
Gönderme Tarihi: 01.Haz.2016
1,082 defa indirildi / yazdırıldı
|
1 paket arpa şehriye
2 çorba kaşığı tereyağı
1 tatlı kaşığı tuz
5 su bardağı tavuk suyu
Tencereye arpa şehriye ve tereyağı konur. Orta ateşe yerleştirilir. Devamlı karıştırarak kahverengileşene kadar kavrulur. Tuz ve tavuk suyu katılır, karıştırılır. Kapak kapatılır. Kayanama noktasına gelince ateş kısılır, 10 dakika daha pişirilir. Alt-üst edilir ve servise sunulur.
|
|
Gazel Pilavı Tarifleri Pilavlar
|
|