|
|
GERZELİ PİLAVI |
|
Yemek Tarifleri
Robot
Kayıt: 18.06.2006
Mesajlar: 10595 Şehir: Türkiye |
Kısa URL: https://ml.md/lc28119
Gönderme Tarihi: 17.Ekm.2008
1,819 defa indirildi / yazdırıldı
|
MALZEMELER
1 çay bardağı (75 ml) sıvı yağ
1 paket Knorr Kaçkar Pilav Harcı
2 su bardağı (300 g) pirinç (soğuk su ile yıkanmış)
1 adet domates (kabuksuz-doğranmış)
2 adet çarliston biber (kıyılmış)
1 tatlı kaşığı kırmızı pul biber
3 su bardağı (600 ml) su
1/2 demet dereotu (ince kıyılmış)
1. Tencerede yağı kızdırıp çarliston biberleri kavurun. Pirinci, domatesi, kırmızı pul biberi, Knorr Kaçkar Pilav Harcı’nı ve suyu ilave edip karıştırın. Pilavı bir taşım kaynattıktan sonra kısık ateşte pişirip demlendirin. Pilavı servis tabağına alıp dereotuya süsledikten sonra sıcak olarak servis edin.
|
|
GERZELİ PİLAVI Tarifleri Knorr Yemek Tarifleri
|
|