|
|
Gevrek Pizza |
|
hamarat teyze
Şef Aşçıbaşı
Kayıt: 02.03.2016
Mesajlar: 40 Şehir: Giresun |
Kısa URL: https://ml.md/lc120336
Gönderme Tarihi: 17.Ekm.2016
1,981 defa indirildi / yazdırıldı
|
8 dilim Dilimlenmis ekmek
1 küçük kase Rendelenmis kasar peyniri
Bir parça Rendelenmis sucuk
1 büyük domates
100 gr margarin
3 adet biber
Margarini ocakta eriyin ve domatesi,n kabuklarını soyup küp küp doğrayın biberleride küp küp doğrayın daha sonra eriyen yağımıza ekmegin kenarlarini yağa batırarak yağlıyoruz. Butun kenarlarini yagladiktan sonra ekmeklerimizi yagli kagit serilmis tepsiye diziyoruz. Kasikla ekmeklerin uzerini ve de alt kismini yagliyoruz. Butun dilimleri onlu arkali yagladiktan sonra; Rendelenmis sucuklari ekmeklerin uzerine yerlestirdik. Yagdan sonra mutlaka sucugun olmasi gerekiyor sucuklar en ustde olursa pismiyorlar, bu yuzden yagdan sonraki asama sucuk olmaliymis bu ayrinti onemli. Sonra rendelenmis kasarlari. Kup kup dogranmis domatesleri, damak tadiniza bagli olarak kup kup dogranmis biberleri ve de bunlarin uzerine tekrar rendelenmis kasarlari serpiyoruz. Firinin broil kismi varsa broil kisminda uzerleri kizarana kadar eger firininizin broil kismi yoksa firinin sadece ust kismi calisacak sekilde ayarlayip firina tepsimizi yerlestiriyoruz Iste kahvaltilik lezzetli minyatur pizza seklindeki ev yapimi pizzalarimiz.
|
|
Gevrek Pizza Tarifleri Kaygana Tarifleri
|
|