| 
 
 
 | 
Glutensiz Dondurma Külahı | 
  | 
puding 
Aşçıbaşı 
 
  
Kayıt: 02.12.2016 
Mesajlar: 24 Şehir: Mardin | 
Kısa URL: https://ml.md/lc124879 
Gönderme Tarihi: 27.Nis.2017 
2,086 defa indirildi / yazdırıldı 
   | 
 
 
 
Çölyakla Yaşam Dergisi
 
 
200 gr Schar un 
 
1 yumurta 
 
100 gr şeker 
 
100 gr toz badem 
 
250 gr süt 
 
50 gr mısır nişasta 
 
65 gr sıvıyağ 
 
 
Tüm malzemeleri karıştırarak akışkan bir hamur elde edin. 200 derecedeki külah makinesine döküp 1dk kadar bekleyin daha sonra külah şeklini verin.
 
 
 
  
 | 
 
 
 
 
 
 |