Malzeme : 
 
2 yumurta, 
 
4 fincan krem şanti, 
 
1 fincan neskafe, 
 
1 fincan pudra şekeri, 
 
1 fincan şeker.
 
 
Yapılışı:
 
1- Küçük bir tencereye yumurta ve toz şeker koyulur.
 
2- Sonra da tencere hafif ateşe oturtulur, 2-3 dakika telle çırıpılır.
 
3- Tencere ocaktan indirilir ve yerde 15-20 dakika daha çırpmaya devam edilir.
 
4- Sonra kahve, pudra şekerli krem şanti ilave edilir.
 
5- Telle çırparak hepsi bibirine halledilir.
 
6- Sonra da buz kabına döküp buzluğa koyulur. İyice katılaşıncaya kadar 2-3 saat donmaya bırakılır, dilim dilim kesilerek servis yapılır.
  
 |