Yiyiniz iciniz ancak israf etmeyiniz (Araf 31)
lezzetler.com yemek tarifleri paylaşım sitesi

Yemek Tarifleri > Diğer İkram Tarifleri > GRAVYER PANE (1 adet - 58,339 defa bakıldı)

GRAVYER PANE


Fotoğraflı Yemek Tarifleri

Ana Sayfa
Video Yemek Tarifleri
Yemek Galerileri
Ana Yemek Tarifleri
Tatlı Tuzlu İkram Tarifleri
Kek Tarifleri
Kurabiye Tarifleri
Pasta Tarifleri
Hamur İşleri
Börek Tarifleri
Çörek Tarifleri
Şerbetli Tatlı Tarifleri
Sütlü Tatlılar Pelteler
Meyve Tatlıları
Helvalar
Dondurmalar
Kanepeler
İçecekler
Şekerlemeler
Tatlı Soslar
Diğer İkram Tarifleri
Cips Tarifleri
Kahvaltı Tarifleri
Kup Tarifleri
Yöresel Yemek Tarifleri
Geleneksel Yemek Tarifleri
Etnik Yemek Tarifleri
Dünya Mutfaklarından Yemek Tarifleri
Diyet Yemek Tarifleri
Markalardan Yemek Tarifleri
Bebek Yemek Tarifleri
Vejetaryen Yemek Tarifleri
Osmanlı Yemek Tarifleri
Kamp Yemek Tarifleri
Sebze Yemek Tarifleri
Meyve Tarifleri
Kırmızı Et Yemek Tarifleri
Av ve Kümes Etleri Tarifleri
Balık ve Deniz Ürünleri Yemek Tarifleri
Sakatat Yemek Tarifleri
Çerez Tarifleri
Tahıl Yemek Tarifleri
Diğer Malzemelerden Yemek Tarifleri
Pişirme Yöntemlerine Göre Yemek Tarifleri
Tatlarına Göre Yemek Tarifleri
Kolay Yemek Tarifleri
En Yeni Yemek Tarifleri
Malzemeye Göre Arama
Genel Konular
Mütevazı Lezzetler®

Üye Girişi
Üye Ol


GRAVYER PANE

bitmeyen şarkı
Editor
Editor

Kayıt: 07.01.2011
Mesajlar: 2219
Şehir: İzmir
Kısa URL: https://ml.md/lc60724
Gönderme Tarihi: 24.Şub.2011
1,765 defa indirildi / yazdırıldı




2 yumurtanın akı
125 gr (1 su bardağı) gravyer peyniri rendesi
60 gr (2/3 su bardağı) ufalanmış ekmek içi
2 su bardağı rafine yağ

Orta boy bir kasede yumurta aklarını yumurta teli ile kar haline getiriniz. Peynir rendesini ekleyip parmaklarınızla yoğurarak yumuşak bir hamur yapınız. Bir tatlı kaşığıyla hamurdan alıp avucunuzun içinde küçük küçük yuvarlayınız.
Ekmek içini yağlı yada mumlu kâğıda döşeyip her peynir topunu ayrı ayrı ekmek içine bulayınız.
Peynir toplarını bir tabakta buzdolabına koyup 2,5 saat bekletiniz.
Büyük ve derin bir tavanın üçte birini yağla doldurup yağı orta ateşte 55 saniye, içine atılan bayat bir ekmek parçası kızarana kadar kızdırınız.
Birkaç peynir topu alıp tavaya atarak 2 dakika, her yanları hafif pembeleşene kadar kızartınız. Kepçeyle peynirleri yağdan çıkarıp kağıt peçete üstünde fazla yağını süzdürünüz. Kalan toplar kızarana kadar, kızaranları sıcak tutunuz. Bütün peynir topları kızarınca, sıcak sıcak servis ediniz.






GRAVYER PANE Tarifleri Diğer İkram Tarifleri



(1 adet GRAVYER PANE 58,339 defa bakıldı)


lezzetler.com
Site Hakkında
Kullanım Kuralları
Üyelik Kuralları
Gizlilik Bildirimi
Hediyeli Üyelik
Alan Adlarımız
Bölümler
Yemek Kitapları
Mütevazı Lezzetler® Yemek Kitabı
Mütevazı Lezzetler® İkramlar
Mütevazı Lezzetler® Kurabiyeler
Mütevazı Lezzetler® Çorbalar
Mütevazı Lezzetler® Pilavlar
Mütevazı Lezzetler® Videoları
Mütevazı Lezzetler® Fotoğrafları
Mütevazı Lezzetler®
Mütevazı Lezzetler® Sertifikaları
Mütevazı Lezzetler® Türkçe
Mütevazı Lezzetler® Azəricə
Mütevazi Lezzetler® English
Mütevazi Lezzetler® Español
Mütevazi Lezzetler® Deutsch
Mütevazi Lezzetler® Français
Mütevazi Lezzetler® Italiane
Скромные Вкусы® Русский
لذيذ المتواضع ®عربية
Video Sunucuları
video.lezzetler.com
video.ml.md
Youtube
Dailymotion
Facebook
İzlesene
Mynet
Sosyal Medya
lezzetler.com facebook uygulaması
lezzetler.com facebook sayfası
lezzetler.com twitter sayfası
Mütevazı Lezzetler® facebook sayfası
Mutevazı Lezzetler® twitter sayfası

izmir escort - alsancak escort