Yiyiniz iciniz ancak israf etmeyiniz (Araf 31)
lezzetler.com yemek tarifleri paylaşım sitesi

Greyfrut Salatalı Kuzu Rosto (Fransa)


Fotoğraflı Yemek Tarifleri

Ana Sayfa
Video Yemek Tarifleri
Yemek Galerileri
Ana Yemek Tarifleri
Tatlı Tuzlu İkram Tarifleri
Yöresel Yemek Tarifleri
Geleneksel Yemek Tarifleri
Etnik Yemek Tarifleri
Dünya Mutfaklarından Yemek Tarifleri
Afgan Yemekleri
Alman Yemekleri
Amerikan Yemekleri
Arap Yemekleri
Arjantin Yemekleri
Avustralya Yemekleri
Avusturya Yemekleri
Azeri Yemekleri
Belçika Yemekleri
Brezilya Yemekleri
Bulgar ve Bulgaristan Türkleri'nin Yemekleri
Çeçen Yemekleri
Çekya Yemekleri
Çin Yemekleri
Danimarka Yemekleri
Diğer Ülkelerin Yemekleri
Endonezya Yemekleri
Filipinler Yemekleri
Finlandiya Yemekleri
Fransız Yemekleri
Bavaruaz Tarifleri
Charlot Tarifleri
Cordon Bleu Tarifleri
Crem Brule Tarifleri
Gato Tarifleri
Volovan Tarifleri
Güney Afrika Yemekleri
Gürcistan Yemekleri
Haiti Yemekleri
Hint Yemekleri
Hırvat Yemekleri
Hollanda Yemekleri
İngiliz Yemekleri
İran Yemekleri
İrlanda Yemekleri
İskandinav Yemekleri
İskoç Yemekleri
İspanyol Yemekleri
İsrail Yemekleri
İsveç Yemekleri
İsviçre Yemekleri
İtalyan Yemekleri
Japon Yemekleri
Kanada Yemekleri
Kazak Yemekleri
Kırgız Yemekleri
Kore Yemekleri
Küba Yemekleri
Macar Yemekleri
Meksika Yemekleri
Norveç Yemekleri
Malezya Yemekleri
Özbek Yemekleri
Pakistan Yemekleri
Peru Yemekleri
Polonya Yemekleri
Portekiz Yemekleri
Romen Yemekleri
Rus Yemekleri
Slovak Yemekleri
Tahiti Yemekleri
Tayland Yemekleri
Venezuela Yemekleri
Vietnam Yemekleri
Yeni Zellanda Yemekleri
Yunan ve Batı Trakya Türkleri'nin Yemekleri
Diyet Yemek Tarifleri
Markalardan Yemek Tarifleri
Bebek Yemek Tarifleri
Vejetaryen Yemek Tarifleri
Osmanlı Yemek Tarifleri
Kamp Yemek Tarifleri
Sebze Yemek Tarifleri
Meyve Tarifleri
Kırmızı Et Yemek Tarifleri
Av ve Kümes Etleri Tarifleri
Balık ve Deniz Ürünleri Yemek Tarifleri
Sakatat Yemek Tarifleri
Çerez Tarifleri
Tahıl Yemek Tarifleri
Diğer Malzemelerden Yemek Tarifleri
Pişirme Yöntemlerine Göre Yemek Tarifleri
Tatlarına Göre Yemek Tarifleri
Kolay Yemek Tarifleri
En Yeni Yemek Tarifleri
Malzemeye Göre Arama
Genel Konular
Mütevazı Lezzetler®

Üye Girişi
Üye Ol


Greyfrut Salatalı Kuzu Rosto (Fransa)

nazlı29
Aşçı
Aşçı

Kayıt: 20.12.2008
Mesajlar: 19
Şehir: Gaziantep
Kısa URL: https://ml.md/lc31419
Gönderme Tarihi: 20.Arl.2008
2,278 defa indirildi / yazdırıldı




1 kuzu budu (yaklaşık 2 kg; bütün yağları alınmış)
2 greyfrut (tercihen pembe greyfrut)
1 çorba kaşığı ayçiçek yağı
1 çorba kaşığı hardal (tercihen Dijon hardalı)
1 çorba kaşığı toz hardal
1 çorba kaşığı süzme bal
bir tutam karabiber (taze çekilmiş)
400 g karışık yeşil salata yaprakları (yeşil salata, göbek salata, tere, vb.)
Ballı hardal sosu:
1 tatlı kaşığı hardal (tercihen Dijon hardalı)
1/2 tatlı kaşığı toz hardal
1 tatlı kaşığı süzme bal
1/4 tatlı kaşığı tuz
1/2 tatlı kaşığı beyazbiber (taze çekilmiş)
1 tatlı kaşığı sirke
1 çorba kaşığı ayçiçek yağı
1 çorba kaşığı fındıkyağı (ya da ayçiçek yağı)

Önce fırınınızı 230 °C'a ısıtın. Greyfrutlardan birinin kabuğunu akar su altında fırçalayıp, kuruladıktan sonra, bir kâsenin üstünde tutarak kabuğunu kâseye ince rendeleyin. Kâseye 1 çorba kaşığı çiçekyağı, toz hardal, hardal ve süzme balı ekleyip, karıştırdıktan sonra, bu karışımı kuzu budunun üstüne sürün ve karabiberi serpin.
Budu bir fırın kabına yerleştirip, kabı fırına vererek, budu 15 dakika pişirin. Sonra sıcaklığı 180 °C'a düşürüp, budu 1 saat daha pişirerek, kabı fırından alın ve oda sıcaklığında 1 saat bekletin.
ikinci greyfrutu, içteki beyaz bölümleri de iyice alarak soyup,.her 2 greyfrutu, bir kâse üstünde (akan suyunun ziyan olmaması için, dilimler arasındaki zarları alarak) dilimlerine ayırın ve dilimleri bir kenara bırakın.
Ballı hardal sosunu hazırlamak için hardal, toz hardal, bal, tuz, beyazbiber ve sirkeyi, bir salata kâsesinde çırpma teliyle çırpın. Ayçiçek yağını, fındıkyağını ve kâseye akmış greyfrut suyunun 4 çorba kaşığını ekleyip, yeniden çırpın. Karışık yeşil salata yapraklarını kâseye koyup, iyice karıştırın.
Budu dilimleyip, dilimleri 8 servis tabağına bir dilim et, bir greyfrut dilimi sırasıyla bölüştürün. Yanlarına kâsedeki salatadan koyup, servis yapın.






Greyfrut Salatalı Kuzu Rosto (Fransa) Tarifleri Charlot Tarifleri



(1 adet Greyfrut Salatalı Kuzu Rosto (Fransa) 52,683 defa bakıldı)


lezzetler.com
Site Hakkında
Kullanım Kuralları
Üyelik Kuralları
Gizlilik Bildirimi
Hediyeli Üyelik
Alan Adlarımız
Bölümler
Yemek Kitapları
Mütevazı Lezzetler® Yemek Kitabı
Mütevazı Lezzetler® İkramlar
Mütevazı Lezzetler® Kurabiyeler
Mütevazı Lezzetler® Çorbalar
Mütevazı Lezzetler® Pilavlar
Mütevazı Lezzetler® Videoları
Mütevazı Lezzetler® Fotoğrafları
Mütevazı Lezzetler®
Mütevazı Lezzetler® Sertifikaları
Mütevazı Lezzetler® Türkçe
Mütevazı Lezzetler® Azəricə
Mütevazi Lezzetler® English
Mütevazi Lezzetler® Español
Mütevazi Lezzetler® Deutsch
Mütevazi Lezzetler® Français
Mütevazi Lezzetler® Italiane
Скромные Вкусы® Русский
لذيذ المتواضع ®عربية
Video Sunucuları
video.lezzetler.com
video.ml.md
Youtube
Dailymotion
Facebook
İzlesene
Mynet
Sosyal Medya
lezzetler.com facebook uygulaması
lezzetler.com facebook sayfası
lezzetler.com twitter sayfası
Mütevazı Lezzetler® facebook sayfası
Mutevazı Lezzetler® twitter sayfası

izmir escort - alsancak escort