2 Adet Greyfurt
1 Yeşil elma
1 Konserve kutusu mandaline kompostusu
250 gr. doğranmış sosis
2 çorba kaşığı mayonez
1 Küçük kâse yoğurt
Tuz
Karabiber
Limon suyu
1/2 Demet tere
Greypfrutları yıkayınız ve ikiye ayırınız.
İç bölümünü kabuklarından ayırınız.
Elmaları yıkayınız, dilimlere ayırınız, çekirdeklerini çıkarınız.
Kabuklarıyle küçük dilimlere kesiniz.
Mandalinelerin suyunu süzünüz.
Diğer tarafta sosisleri, sıcak su içine atınız haşlayınız. Bir tabağa yerleştiriniz.
Sonra malzemeleri karıştırınız bir kaba yerleştiriniz.
Yoğurdu, mayonezi, tuzu, biberi, mandalinanın suyu ile karıştırınız.
Sos biçimine getiriniz.
Tabağa yerleştirdiğiniz sosislerin üzerine dökünüz. Tere yapraklarıyla sücleyiniz. Arzu ederseniz birer kişilik kâselerde servis yapabilirsiniz.
|