|
|
GÜVEÇSİZ TÜRLÜ |
|
altın tas
Aşçı
Kayıt: 08.03.2010
Mesajlar: 19 Şehir: Mersin |
Kısa URL: https://ml.md/lc48316
Gönderme Tarihi: 08.Mar.2010
2,262 defa indirildi / yazdırıldı
|
1/2 kg et
1/2 kg fasulye
2 kabak
1/2 kg bamya
2 biber
2 domates
1 soğan
yeteri kadar tuz
Etler biraz yağ ile kavrulup üzerine, kenarları temizlenmiş fasulye, bamya, kare kare kesilmiş kabak, dörde bölünmüş biber koyulur. Patlıcanlar 2 - 3 santim kalınlıkta kızartıldıktan sonra üstüne sıralanır. İki domates dörde bölünüp en üste koyulur. Bir baş soğan ve tuz atılıp hiç su koyulmadan kapağı kapatıldıktan sonra orta ateşte 20 dakika pişirilir.
|
|
GÜVEÇSİZ TÜRLÜ Tarifleri Bamya Tarifleri
|
|