Yiyiniz iciniz ancak israf etmeyiniz (Araf 31)
lezzetler.com yemek tarifleri paylaşım sitesi

Yemek Tarifleri > Çulluk Tarifleri > Güveçte Mantarlı Piliç (1 adet - 12,316 defa bakıldı)

Güveçte Mantarlı Piliç


Fotoğraflı Yemek Tarifleri

Ana Sayfa
Video Yemek Tarifleri
Yemek Galerileri
Ana Yemek Tarifleri
Çorba Tarifleri
Salatalar
Makarnalar
Pilavlar
Yumurta Yemekleri
Sebze Yemekleri
Zeytinyağlılar
Dolmalar
Baklagiller
Et Yemekleri
Kebaplar
Köfteler
Sakatatlar
Tavuk Yemekleri
Bıldırcın Tarifleri
Çulluk Tarifleri
Hindi Tarifleri
Kaz Tarifleri
Keklik Tarifleri
Piliç Tarifleri
Sülün Tarifleri
Ördek Tarifleri
Tavşan Tarifleri
Tavuk Tarifleri
Balıklar
Soslar
Reçeller Marmelatlar
Hoşaflar Kompostolar
Turşular Konserveler
Diğer Yemek Tarifleri
Tatlı Tuzlu İkram Tarifleri
Yöresel Yemek Tarifleri
Geleneksel Yemek Tarifleri
Etnik Yemek Tarifleri
Dünya Mutfaklarından Yemek Tarifleri
Diyet Yemek Tarifleri
Markalardan Yemek Tarifleri
Bebek Yemek Tarifleri
Vejetaryen Yemek Tarifleri
Osmanlı Yemek Tarifleri
Kamp Yemek Tarifleri
Sebze Yemek Tarifleri
Meyve Tarifleri
Kırmızı Et Yemek Tarifleri
Av ve Kümes Etleri Tarifleri
Balık ve Deniz Ürünleri Yemek Tarifleri
Sakatat Yemek Tarifleri
Çerez Tarifleri
Tahıl Yemek Tarifleri
Diğer Malzemelerden Yemek Tarifleri
Pişirme Yöntemlerine Göre Yemek Tarifleri
Tatlarına Göre Yemek Tarifleri
Kolay Yemek Tarifleri
En Yeni Yemek Tarifleri
Malzemeye Göre Arama
Genel Konular
Mütevazı Lezzetler®

Üye Girişi
Üye Ol


Güveçte Mantarlı Piliç

sarnur
Şef Aşçıbaşı
Şef Aşçıbaşı

Kayıt: 21.08.2013
Mesajlar: 30
Şehir: Sakarya
Kısa URL: https://ml.md/lc91617
Gönderme Tarihi: 22.Ağu.2013
1,468 defa indirildi / yazdırıldı




500 gr tavuk göğsü
200 gr mantar
1 adet soğan
100 gr tereyağı
2 diş sarımsak
4 adet yeşil biber
4 adet domates
100 gr rendelenmiş kaşar peyniri
1 çay bardağı sıvı yağ
1 çay kaşığı baharat
1 çay kaşığı tuz

İlk olarak piliç etini kuşbaşı şeklinde doğrayalım. Bir tencereye sıvı yağ koyarak ince doğranmış soğan ve sarımsağı ilave edelim. Pembeleşinceye kadar kavuralım ve içine tavuk etlerini ilave edelim. Tavuklar kızarmaya başlayınca içine doğranmış biber, dört parçaya bölünmüş mantar ve tereyağı ilave edelim. Bu şekilde 5 dakika kavuralım. İçine küçük doğranmış domatesleri ilave edelim. Daha sonra baharat, su ve tuzu ekleyelim.Yemeğimizi 10 dakika kaynattıktan sonra hepsini güveç kaplarının içine dökelim. Üzerine rendelenmiş kaşar peyniri ilave edelim. Önceden ısıtılmış fırına sürelim pişinceye kadar bekleyelim. Piştikten sonra sıcak olarak servise sunalım.






Güveçte Mantarlı Piliç Tarifleri Çulluk Tarifleri



(1 adet Güveçte Mantarlı Piliç 12,316 defa bakıldı)


lezzetler.com
Site Hakkında
Kullanım Kuralları
Üyelik Kuralları
Gizlilik Bildirimi
Hediyeli Üyelik
Alan Adlarımız
Bölümler
Yemek Kitapları
Mütevazı Lezzetler® Yemek Kitabı
Mütevazı Lezzetler® İkramlar
Mütevazı Lezzetler® Kurabiyeler
Mütevazı Lezzetler® Çorbalar
Mütevazı Lezzetler® Pilavlar
Mütevazı Lezzetler® Videoları
Mütevazı Lezzetler® Fotoğrafları
Mütevazı Lezzetler®
Mütevazı Lezzetler® Sertifikaları
Mütevazı Lezzetler® Türkçe
Mütevazı Lezzetler® Azəricə
Mütevazi Lezzetler® English
Mütevazi Lezzetler® Español
Mütevazi Lezzetler® Deutsch
Mütevazi Lezzetler® Français
Mütevazi Lezzetler® Italiane
Скромные Вкусы® Русский
لذيذ المتواضع ®عربية
Video Sunucuları
video.lezzetler.com
video.ml.md
Youtube
Dailymotion
Facebook
İzlesene
Mynet
Sosyal Medya
lezzetler.com facebook uygulaması
lezzetler.com facebook sayfası
lezzetler.com twitter sayfası
Mütevazı Lezzetler® facebook sayfası
Mutevazı Lezzetler® twitter sayfası

izmir escort - alsancak escort