Yiyiniz iciniz ancak israf etmeyiniz (Araf 31)
lezzetler.com yemek tarifleri paylaşım sitesi

Güveçte Narlı Kaz Yahnisi


Fotoğraflı Yemek Tarifleri

Ana Sayfa
Video Yemek Tarifleri
Yemek Galerileri
Ana Yemek Tarifleri
Çorba Tarifleri
Salatalar
Makarnalar
Pilavlar
Yumurta Yemekleri
Sebze Yemekleri
Zeytinyağlılar
Dolmalar
Baklagiller
Et Yemekleri
Kebaplar
Köfteler
Sakatatlar
Tavuk Yemekleri
Bıldırcın Tarifleri
Çulluk Tarifleri
Hindi Tarifleri
Kaz Tarifleri
Keklik Tarifleri
Piliç Tarifleri
Sülün Tarifleri
Ördek Tarifleri
Tavşan Tarifleri
Tavuk Tarifleri
Balıklar
Soslar
Reçeller Marmelatlar
Hoşaflar Kompostolar
Turşular Konserveler
Diğer Yemek Tarifleri
Tatlı Tuzlu İkram Tarifleri
Yöresel Yemek Tarifleri
Geleneksel Yemek Tarifleri
Etnik Yemek Tarifleri
Dünya Mutfaklarından Yemek Tarifleri
Diyet Yemek Tarifleri
Markalardan Yemek Tarifleri
Bebek Yemek Tarifleri
Vejetaryen Yemek Tarifleri
Osmanlı Yemek Tarifleri
Kamp Yemek Tarifleri
Sebze Yemek Tarifleri
Meyve Tarifleri
Kırmızı Et Yemek Tarifleri
Av ve Kümes Etleri Tarifleri
Balık ve Deniz Ürünleri Yemek Tarifleri
Sakatat Yemek Tarifleri
Çerez Tarifleri
Tahıl Yemek Tarifleri
Diğer Malzemelerden Yemek Tarifleri
Pişirme Yöntemlerine Göre Yemek Tarifleri
Tatlarına Göre Yemek Tarifleri
Kolay Yemek Tarifleri
En Yeni Yemek Tarifleri
Malzemeye Göre Arama
Genel Konular
Mütevazı Lezzetler®

Üye Girişi
Üye Ol


Güveçte Narlı Kaz Yahnisi

"x"
Şef Aşçıbaşı
Şef Aşçıbaşı

Kayıt: 20.09.2013
Mesajlar: 54
Şehir: Ankara
Kısa URL: https://ml.md/lc94162
Gönderme Tarihi: 01.Arl.2013
2,024 defa indirildi / yazdırıldı




500 gr kuşbaşı doğranmış kaz eti
2 adet soğan (yarım ay şeklinde doğranmış)
5 diş sarımsak (2-3 parçaya kesilmiş)
3 adet patates (büyük küpler halinde doğranmış)
1 çorba kaşığı acı biber salça
1 çorba kaşığı un
2 adet nar (1 tanesinin suyu)
1 tatlı kaşığı karabiber
1 tatlı kaşığı kekik
Tuz
100 gr margarin
Yeterince sıcak su
1 adet limon kabuğu (çok ince doğranmış )

Güveç tenceresinde yağı kızdırın. Soğanları ve sarımsakları kızgın yağda soteleyin soğanların suyu bitince etleri ekleyin etlerin etrafı anında renk değiştiricektir sürekli kavurmaya devam edin. Tencerenin dibinde sadece yağ görene kadar bu işleme devam edin. Salçayı ekleyip kavurmaya devam edin. Ardından unu da ekleyip hızlı hareketlerle unun pişmesini sağlayın. Kaynar vaziyetteki suyu etlerin üzerini 4-5 parmak geçecek kadar ekleyin ve ocağı en kısık hale alın hatta ocağınızdaki en küçük kısmın en kısık moduna getirin. İçerisine sadece karabiber ve bolca kekik ekleyip 15 dk. kadar pişirdikten sonra karışıma küp doğranmış patatesleri de ekleyip patatesler pişinceye kadar 30-40 dk. kısık ateşte pişirmeye devam edin. Yemeğiniz piştikten sonra 1 narın suyunu ve tuzu ekleyip yahninin tadını ayarlayın.Kalan narın yarısının tanelerini yahninin içerisine ekleyin. Diğer yarısını ve ince doğranmış limon kabuklarını servis için ayırın.






Güveçte Narlı Kaz Yahnisi Tarifleri Bıldırcın Tarifleri



(1 adet Güveçte Narlı Kaz Yahnisi 13,819 defa bakıldı)


lezzetler.com
Site Hakkında
Kullanım Kuralları
Üyelik Kuralları
Gizlilik Bildirimi
Hediyeli Üyelik
Alan Adlarımız
Bölümler
Yemek Kitapları
Mütevazı Lezzetler® Yemek Kitabı
Mütevazı Lezzetler® İkramlar
Mütevazı Lezzetler® Kurabiyeler
Mütevazı Lezzetler® Çorbalar
Mütevazı Lezzetler® Pilavlar
Mütevazı Lezzetler® Videoları
Mütevazı Lezzetler® Fotoğrafları
Mütevazı Lezzetler®
Mütevazı Lezzetler® Sertifikaları
Mütevazı Lezzetler® Türkçe
Mütevazı Lezzetler® Azəricə
Mütevazi Lezzetler® English
Mütevazi Lezzetler® Español
Mütevazi Lezzetler® Deutsch
Mütevazi Lezzetler® Français
Mütevazi Lezzetler® Italiane
Скромные Вкусы® Русский
لذيذ المتواضع ®عربية
Video Sunucuları
video.lezzetler.com
video.ml.md
Youtube
Dailymotion
Facebook
İzlesene
Mynet
Sosyal Medya
lezzetler.com facebook uygulaması
lezzetler.com facebook sayfası
lezzetler.com twitter sayfası
Mütevazı Lezzetler® facebook sayfası
Mutevazı Lezzetler® twitter sayfası

izmir escort - alsancak escort