| 
 
 
 | 
Güveçte Portakallı Sütlü Helva | 
  | 
saibe 
Aşçıbaşı 
 
  
Kayıt: 20.11.2013 
Mesajlar: 27 Şehir: Edirne | 
Kısa URL: https://ml.md/lc93937 
Gönderme Tarihi: 21.Kas.2013 
2,391 defa indirildi / yazdırıldı 
   | 
 
 
 
2 çay bardağı süt
 
200 gr. sade tahin helvası 
 
2 adet portakal kabuğu rendesi
 
1 yemek kaşığı margarin
 
 
Süt, margarin ve portakal kabuğu rendesini derin bir kaba alıp karıştırıyoruz. Tahin helvasını ekleyip çatalla helvayı iyice ezip diğer malzemelerle özleştirerek karıştırıyoruz. Karışımı güveç kaplarına döküp, önceden ayarlanmış 200 derecelik fırında 15 dakika pişiriyoruz.
  
 | 
 
 
 
 
 
 |