|
|
Hamur Balığı |
|
fırın
Aşçıbaşı
Kayıt: 10.02.2016
Mesajlar: 21 Şehir: Kilis |
Kısa URL: https://ml.md/lc114778
Gönderme Tarihi: 10.Şub.2016
2,076 defa indirildi / yazdırıldı
|
1 adet yumurta
3 çorba kaşığı yoğurt
2 çorba kaşığı sıvıyağ
1 paket kabartma tozu
1 çay kaşığı tuz
Alabildiği kadar un
Kızartma yağı
Yoğurma kabına yumurta, yoğurt ve yağ konur. Çatalla karıştırılır. Sonra kabartma tozu, tuz ve yumuşak bir hamur olana kadar un ilave edilir. Hamur 15 dakika dinlendirilir. Sonra ceviz kadar parça alınır. 4 parmak eninde çubuk yapılır. Derin sıcak yağda altın rengi kızartılır.
|
|
Hamur Balığı Tarifleri Kaygana Tarifleri
|
|