|
Haşlanmış Taze Börülce (Kıbrıs) |
|
kuşhane
Şef Aşçıbaşı
Kayıt: 04.03.2014
Mesajlar: 30 Şehir: Konya |
Kısa URL: https://ml.md/lc130764
Gönderme Tarihi: 28.Arl.2017
3,209 defa indirildi / yazdırıldı
|
https://gurmekibris.com
1 Kilo Taze Börülce
1 orta Boy Bal Kabağı
1 2 Adet Limon
1/2 Su Bardağı Zeytinyağı
Tuz
Ayıklanmış yeşil börülceyi 5-10 dakika haşlayınız. Kabağı küçük dograyıp tencereye ekleyin ve 15 dakika daha haşlayın Ocağı söndürmeden suya yarım limon suyu ekleyin. Suyunu süzün ve servis tabağa alın. Üzerine 1 limon suyu, zeytinyağı ve tuz ilave edip harmanlayın.
|
|