|
|
Havuç Turşusu |
|
Yemek Tarifleri
Robot
Kayıt: 18.06.2006
Mesajlar: 10595 Şehir: Türkiye |
Kısa URL: https://ml.md/lc50403
Gönderme Tarihi: 14.Nis.2010
1,790 defa indirildi / yazdırıldı
|
Malzeme:
1,5 kg havuç
5 diş sarımsak
3 adet defne yaprağı
Havuçları temizleyip verev şeklinde dilimleyin. Sarımsakları soyun. Turşuyu hazırlayacağınız kavanozu dolduracak şekilde suda tuzu eritin. Dilimlenmiş havuçları sterilize edilmiş kavanoza yerleştirin. Aralarına defneyaprakları ile sarımsakları yerleştirin. Tuzlu suyu kavanoza aktarın. Kapağını sıkıca kapatıp serin bir yerde muhafaza edin.
|
|
Havuç Turşusu Tarifleri Ülker Yemek Tarifleri
|
|