Kısa URL: https://ml.md/lc58455
Gönderme Tarihi: 11.Arl.2010
2,562 defa indirildi / yazdırıldı
5 su bardağı rendelenmiş havuç
1 su bardağı dövülmüş ceviz
30 tane sade pötibör bisküvi
1 su bardağı toz şeker
1 paket krem şanti
1 su bardağı süt
İsteğe göre meyve
Rendelenmiş havuç ve şeker tavada suyunu çekene kadar pişirilir. Soğuyunca ceviz ve pötibör bisküviler kırılıp katılır. İyice yoğurulur. Bu taraftan krem şanti ve süt tarifine göre çırpılıp içine isteğe göre meyveler ilave edilir. Bir streç film üzerine havuçlu harç dikdörtgen olacak şekilde serilir. Arasına krem şantili harç sürülüp rulo şeklinde kıvrılıp derin dondurucuya konulur. Donunca kesilip servis edilir.