|
|
HAVUÇLU ZENCEFİLLİ SARMA |
|
Handan Gürsoy
Şef Aşçıbaşı
Kayıt: 29.07.2013
Mesajlar: 61 Şehir: Şanlıurfa |
Kısa URL: https://ml.md/lc90975
Gönderme Tarihi: 29.Tem.2013
1,844 defa indirildi / yazdırıldı
|
1 paket Pınar Milföy Hamuru
1/2 kilo havuç
150 g fıstık
150 g kaşar peyniri
1 yumurta
1/2 çay kaşığı tuz, karabiber
1 tatlı kaşığı zencefil rendesi
Pınar Milföy'leri çözülene dek oda sıcaklığında bekletin. Havuçları rondoda doğrayın. Fıstık, kaşar peyniri, zencefil ve tuzu ilave edin. İyice karıştırın. Unlu zeminde merdane yardımıyla milföylerin 4ünü kare şeklinde birleştirin. Milföyün her yerine havuçlu karışımdan yayın ve rulo şeklinde sarın. Buzlukta 5 dakika beklettikten sonra 3 cm kalınlığında kesin ve tepsinize yerleştirin. Üzerlerine yumurta sarısı sürün ve milföyleri sıcak fırında 15 dakika pişirin.
|
|
HAVUÇLU ZENCEFİLLİ SARMA Tarifleri Pınar Yemek Tarifleri
|
|