Yiyiniz iciniz ancak israf etmeyiniz (Araf 31)
lezzetler.com yemek tarifleri paylaşım sitesi

Hekimhan Dolması (Malatya)


Fotoğraflı Yemek Tarifleri

Ana Sayfa
Video Yemek Tarifleri
Yemek Galerileri
Ana Yemek Tarifleri
Tatlı Tuzlu İkram Tarifleri
Yöresel Yemek Tarifleri
Marmara Yemekleri
Ege Yemekleri
Akdeniz Yemekleri
İç Anadolu Yemekleri
Karadeniz Yemekleri
Doğu Anadolu Yemekleri
Ağrı Yemekleri
Ardahan Yemekleri
Bingöl Yemekleri
Bitlis Yemekleri
Elazığ Yemekleri
Erzincan Yemekleri
Erzurum Yemekleri
Hakkari Yemekleri
Iğdır Yemekleri
Kars Yemekleri
Malatya Yemekleri
Muş Yemekleri
Tunceli Yemekleri
Van Yemekleri
Güneydoğu Anadolu Yemekleri
Geleneksel Yemek Tarifleri
Etnik Yemek Tarifleri
Dünya Mutfaklarından Yemek Tarifleri
Diyet Yemek Tarifleri
Markalardan Yemek Tarifleri
Bebek Yemek Tarifleri
Vejetaryen Yemek Tarifleri
Osmanlı Yemek Tarifleri
Kamp Yemek Tarifleri
Sebze Yemek Tarifleri
Meyve Tarifleri
Kırmızı Et Yemek Tarifleri
Av ve Kümes Etleri Tarifleri
Balık ve Deniz Ürünleri Yemek Tarifleri
Sakatat Yemek Tarifleri
Çerez Tarifleri
Tahıl Yemek Tarifleri
Diğer Malzemelerden Yemek Tarifleri
Pişirme Yöntemlerine Göre Yemek Tarifleri
Tatlarına Göre Yemek Tarifleri
Kolay Yemek Tarifleri
En Yeni Yemek Tarifleri
Malzemeye Göre Arama
Genel Konular
Mütevazı Lezzetler®

Üye Girişi
Üye Ol


Hekimhan Dolması (Malatya)

siyami13
Şef Aşçıbaşı
Şef Aşçıbaşı

Kayıt: 09.07.2013
Mesajlar: 64
Şehir: Ankara
Kısa URL: https://ml.md/lc90455
Gönderme Tarihi: 10.Tem.2013
2,185 defa indirildi / yazdırıldı




3 çorba kaşığı margarin
10 adet orta boy dolma biberi
2 adet orta boy bostan patlıcanı
150 gr. dil peyniri
100 gr. İzmir tulum peyniri
2 adet yumurta
Karabiber

Bostan patlıcanlarını közledikten sonra ayıklayıp süzgece bırakıyoruz.
Dolma biberleri ortadan ikiye bölüp içini temizleyip yıkadıktan sonra döküm tavamızda veya iyi cins bir teflonda üç kaşık margarinle ile alt üst çevirerek kavuruyoruz. Ara sıra kapak kapatarak biberlerin yumuşamasını sağlıyoruz.
Kızaran biberleri kağıt havlu üzerinde bekletiyoruz.
Süzülen köz patlıcanları bıçak yardımıyla iyice ufalıyoruz veya el blenderiyle eziyoruz. İçine beyaz ve tulum peynirini ezerek ilave ediyoruz. Karabiberini ve yumurtaları ekliyoruz. Tuz gerekiyorsa katıyoruz.
Peynirli karışımı biberlere dolduruyoruz.
Bir tepsiye yağlı kağıt serip dolmaları üzerine diziyoruz. Üzerlerine,eritilmiş 1yemek kaşığı sana margarinle ile iyice çırpılmış yumurta sarısını sürdükten sonra 180 dereceye ısınan fırında üzerleri iyice kızarana kadar yaklaşık 20-25 dakika pişiriyoruz.






Hekimhan Dolması (Malatya) Tarifleri Doğu Anadolu Yemekleri



(1 adet Hekimhan Dolması (Malatya) 21,284 defa bakıldı)


lezzetler.com
Site Hakkında
Kullanım Kuralları
Üyelik Kuralları
Gizlilik Bildirimi
Hediyeli Üyelik
Alan Adlarımız
Bölümler
Yemek Kitapları
Mütevazı Lezzetler® Yemek Kitabı
Mütevazı Lezzetler® İkramlar
Mütevazı Lezzetler® Kurabiyeler
Mütevazı Lezzetler® Çorbalar
Mütevazı Lezzetler® Pilavlar
Mütevazı Lezzetler® Videoları
Mütevazı Lezzetler® Fotoğrafları
Mütevazı Lezzetler®
Mütevazı Lezzetler® Sertifikaları
Mütevazı Lezzetler® Türkçe
Mütevazı Lezzetler® Azəricə
Mütevazi Lezzetler® English
Mütevazi Lezzetler® Español
Mütevazi Lezzetler® Deutsch
Mütevazi Lezzetler® Français
Mütevazi Lezzetler® Italiane
Скромные Вкусы® Русский
لذيذ المتواضع ®عربية
Video Sunucuları
video.lezzetler.com
video.ml.md
Youtube
Dailymotion
Facebook
İzlesene
Mynet
Sosyal Medya
lezzetler.com facebook uygulaması
lezzetler.com facebook sayfası
lezzetler.com twitter sayfası
Mütevazı Lezzetler® facebook sayfası
Mutevazı Lezzetler® twitter sayfası

izmir escort - alsancak escort