Yiyiniz iciniz ancak israf etmeyiniz (Araf 31)
lezzetler.com yemek tarifleri paylaşım sitesi

Hellim Peynirli Enginarlı Tart


Fotoğraflı Yemek Tarifleri

Ana Sayfa
Video Yemek Tarifleri
Yemek Galerileri
Ana Yemek Tarifleri
Tatlı Tuzlu İkram Tarifleri
Kek Tarifleri
Kurabiye Tarifleri
Pasta Tarifleri
Hamur İşleri
Akıtma Tarifleri
Galeta Tarifleri
Gözleme Tarifleri
Ekmek Tarifleri
Kaygana Tarifleri
Katmer Tarifleri
Krep Tarifleri
Kruvasan Tarifleri
Lahmacun Tarifleri
Mantı Tarifleri
Milföy Tarifleri
Peksimet Tarifleri
Pide Tarifleri
Pizza Tarifleri
Sufle Tarifleri
Waffle Tarifleri
Yufka Tarifleri
Börek Tarifleri
Çörek Tarifleri
Şerbetli Tatlı Tarifleri
Sütlü Tatlılar Pelteler
Meyve Tatlıları
Helvalar
Dondurmalar
Kanepeler
İçecekler
Şekerlemeler
Tatlı Soslar
Diğer İkram Tarifleri
Yöresel Yemek Tarifleri
Geleneksel Yemek Tarifleri
Etnik Yemek Tarifleri
Dünya Mutfaklarından Yemek Tarifleri
Diyet Yemek Tarifleri
Markalardan Yemek Tarifleri
Bebek Yemek Tarifleri
Vejetaryen Yemek Tarifleri
Osmanlı Yemek Tarifleri
Kamp Yemek Tarifleri
Sebze Yemek Tarifleri
Meyve Tarifleri
Kırmızı Et Yemek Tarifleri
Av ve Kümes Etleri Tarifleri
Balık ve Deniz Ürünleri Yemek Tarifleri
Sakatat Yemek Tarifleri
Çerez Tarifleri
Tahıl Yemek Tarifleri
Diğer Malzemelerden Yemek Tarifleri
Pişirme Yöntemlerine Göre Yemek Tarifleri
Tatlarına Göre Yemek Tarifleri
Kolay Yemek Tarifleri
En Yeni Yemek Tarifleri
Malzemeye Göre Arama
Genel Konular
Mütevazı Lezzetler®

Üye Girişi
Üye Ol


Hellim Peynirli Enginarlı Tart

işaret
Şef Aşçıbaşı
Şef Aşçıbaşı

Kayıt: 15.06.2017
Mesajlar: 34
Şehir: Malatya
Kısa URL: https://ml.md/lc126081
Gönderme Tarihi: 16.Haz.2017
747 defa indirildi / yazdırıldı




250 gr un
5 adet körpe enginar
250 gr hellim peyniri
125 gr margarin
2 adet yumurta
1 adet limon kabuğu rendesi
2 yemek kaşığı soğuk su
3 yemek kaşığı ekmek içi kırıntısı
Tuz

Unu tuz ve rendelenmiş limon kabuğunun yarısı ile karıştırın. Soğuk küp kesilmiş margarini ilave edip pütürlü bir görünüm elde edin. Soğuk suyun içinde yumurta sarılarını çırpıp unlu karışıma döküp, yumuşak bir hamur elde edene kadar karıştırın.
Stretch folyo 'ya sarıp buzdolabında 1 saat bekletin.
Fırınınızı 180 dereceye getirin. 26 cm çapında yuvarlak bir kek kalıbını yağlı kağıt ile kaplayın.
Hamuru buzdolabından çıkartıp tart kalıbına 5 mm olacak kalınlıkta açıp yayın. Kenarlarında fazladan kalan hamuru kesin. Hamurun altını ince dilimlenmiş hellim peyniri ile döşeyin.Enginarların dış sert kabuklarını ve altını kesin. Limon suyunu kararmaması için sürün. Peynirlerin üzerine dairesel bir şekilde yayın. Bir kapta ekmek içi kırıntısı ve kalan yarım limon kabuğu rendesi ile karabiberi karıştırıp enginarların üzerine serpin, 30 dakika fırında pişirin.






Hellim Peynirli Enginarlı Tart Tarifleri Akıtma Tarifleri



(1 adet Hellim Peynirli Enginarlı Tart 3,804 defa bakıldı)


lezzetler.com
Site Hakkında
Kullanım Kuralları
Üyelik Kuralları
Gizlilik Bildirimi
Hediyeli Üyelik
Alan Adlarımız
Bölümler
Yemek Kitapları
Mütevazı Lezzetler® Yemek Kitabı
Mütevazı Lezzetler® İkramlar
Mütevazı Lezzetler® Kurabiyeler
Mütevazı Lezzetler® Çorbalar
Mütevazı Lezzetler® Pilavlar
Mütevazı Lezzetler® Videoları
Mütevazı Lezzetler® Fotoğrafları
Mütevazı Lezzetler®
Mütevazı Lezzetler® Sertifikaları
Mütevazı Lezzetler® Türkçe
Mütevazı Lezzetler® Azəricə
Mütevazi Lezzetler® English
Mütevazi Lezzetler® Español
Mütevazi Lezzetler® Deutsch
Mütevazi Lezzetler® Français
Mütevazi Lezzetler® Italiane
Скромные Вкусы® Русский
لذيذ المتواضع ®عربية
Video Sunucuları
video.lezzetler.com
video.ml.md
Youtube
Dailymotion
Facebook
İzlesene
Mynet
Sosyal Medya
lezzetler.com facebook uygulaması
lezzetler.com facebook sayfası
lezzetler.com twitter sayfası
Mütevazı Lezzetler® facebook sayfası
Mutevazı Lezzetler® twitter sayfası

izmir escort - alsancak escort