Yiyiniz iciniz ancak israf etmeyiniz (Araf 31)
lezzetler.com yemek tarifleri paylaşım sitesi

Hindi Karalahana ve Peynirli Cannelloni (İtalya)


Fotoğraflı Yemek Tarifleri

Ana Sayfa
Video Yemek Tarifleri
Yemek Galerileri
Ana Yemek Tarifleri
Tatlı Tuzlu İkram Tarifleri
Yöresel Yemek Tarifleri
Geleneksel Yemek Tarifleri
Etnik Yemek Tarifleri
Dünya Mutfaklarından Yemek Tarifleri
Afgan Yemekleri
Alman Yemekleri
Amerikan Yemekleri
Arap Yemekleri
Arjantin Yemekleri
Avustralya Yemekleri
Avusturya Yemekleri
Azeri Yemekleri
Belçika Yemekleri
Brezilya Yemekleri
Bulgar ve Bulgaristan Türkleri'nin Yemekleri
Çeçen Yemekleri
Çekya Yemekleri
Çin Yemekleri
Danimarka Yemekleri
Diğer Ülkelerin Yemekleri
Endonezya Yemekleri
Filipinler Yemekleri
Finlandiya Yemekleri
Fransız Yemekleri
Güney Afrika Yemekleri
Gürcistan Yemekleri
Haiti Yemekleri
Hint Yemekleri
Hırvat Yemekleri
Hollanda Yemekleri
İngiliz Yemekleri
İran Yemekleri
İrlanda Yemekleri
İskandinav Yemekleri
İskoç Yemekleri
İspanyol Yemekleri
İsrail Yemekleri
İsveç Yemekleri
İsviçre Yemekleri
İtalyan Yemekleri
Biscotti Tarifleri
Bruschetta Tarifleri
Carpaccio Tarifleri
Crostini Tarifleri
Fettucini Tarifleri
Focaccia Tarifleri
Frittata Tarifleri
Gnocchi Tarifleri
Granita Tarifleri
Linguine Tarifleri
Panna Cotta Tarifleri
Papardelle Tarifleri
Penne Tarifleri
Polenta Tarifleri
Ravioli Tarifleri
Risotto Tarifleri
Tagliatelle Tarifleri
Tortellini Tarifleri
Japon Yemekleri
Kanada Yemekleri
Kazak Yemekleri
Kırgız Yemekleri
Kore Yemekleri
Küba Yemekleri
Macar Yemekleri
Meksika Yemekleri
Norveç Yemekleri
Malezya Yemekleri
Özbek Yemekleri
Pakistan Yemekleri
Peru Yemekleri
Polonya Yemekleri
Portekiz Yemekleri
Romen Yemekleri
Rus Yemekleri
Slovak Yemekleri
Tahiti Yemekleri
Tayland Yemekleri
Venezuela Yemekleri
Vietnam Yemekleri
Yeni Zellanda Yemekleri
Yunan ve Batı Trakya Türkleri'nin Yemekleri
Diyet Yemek Tarifleri
Markalardan Yemek Tarifleri
Bebek Yemek Tarifleri
Vejetaryen Yemek Tarifleri
Osmanlı Yemek Tarifleri
Kamp Yemek Tarifleri
Sebze Yemek Tarifleri
Meyve Tarifleri
Kırmızı Et Yemek Tarifleri
Av ve Kümes Etleri Tarifleri
Balık ve Deniz Ürünleri Yemek Tarifleri
Sakatat Yemek Tarifleri
Çerez Tarifleri
Tahıl Yemek Tarifleri
Diğer Malzemelerden Yemek Tarifleri
Pişirme Yöntemlerine Göre Yemek Tarifleri
Tatlarına Göre Yemek Tarifleri
Kolay Yemek Tarifleri
En Yeni Yemek Tarifleri
Malzemeye Göre Arama
Genel Konular
Mütevazı Lezzetler®

Üye Girişi
Üye Ol


Hindi Karalahana ve Peynirli Cannelloni (İtalya)

senem
Şef Aşçıbaşı
Şef Aşçıbaşı

Kayıt: 09.01.2009
Mesajlar: 40
Kısa URL: https://ml.md/lc32695
Gönderme Tarihi: 09.Oca.2009
2,302 defa indirildi / yazdırıldı




12 cannelloni (yaklaşık 250 g)
500 g hindi göğüs eti (kuşbaşı doğranmış)
1 küçük soğan (ince doğranmış)
1/2 tatlı kaşığı kekik
50 cl. (2 su bardağı) tuzsuz tavuk suyu
500 g lor peyniri (tercihen yarım yağlı)
6 çorba kaşığı Parmesan (ya da kaşarpeyniri rendesi
250 g karalahana (haşlanıp, süzüldükten sonra, ince doğranmış)
bir tutam karabiber (taze çekilmiş)
bir tutam hintcevizi rendesi
30 g (2 çorba kaşığı)tuzsuz tereyağı
30 g (4 çorba kaşığı) un
50 cl (2 su bardağı) yağsız süt
2 tatlı kaşığı tuz

Harcı hazırlamak için hindi etleri, soğanlar ve kekiği bir salata kâsesinde iyice karıştırıp, bir kenarda 30 dakika bekletin. Sonra tavuk suyunu ekleyerek, tencereyi orta ateşe oturtun ve bir taşım kaynatın. Hindi etlerinin renkleri dönünceye kadar (yaklaşık 4 dakika) pişirin.
Tencereyi ateşten alıp, hindi etlerini delikli kaşıkla blendır kabına aktarın (tencerede kalan pişme suyunu saklayın). Blendırı birkaç kez durdurup çalıştırarak, hindi etlerini iyice kıydıktan sonra, lor peyniri, Parmesan (ya da kaşar) peyniri rendesinin 4 çorba kaşığı ve karalahanaları ekleyip, iyice karıştırın. Karışımı bir kâseye aktarıp, karabiberi ve hintcevizi rendesini serperek, kâseyi bir kenara bırakın.
Sosu hazırlamak için tereyağını bir tencereye koyup, tencereyi orta ateşe oturtarak tereyağını, eritin. Unu azar azar katıp, karıştırarak, hamur kıvamı alıncaya kadar (yaklaşık 2 dakika) pişirin. Ayırdığınız hindi etlerinin pişme suyunu ekleyip, sürekli karıştırarak bir taşım kaynatın. Kaynayınca sütü ekleyip, sık sık karıştırarak, yeniden birtaşım kaynatın. Kaynayınca ateşi iyice kısıp, sosu kısık ateşte 15 dakika pişirin.
Bu arada bir tencereye 4 litre (17 su bardağı) su koyup, tencereyi harlı ateşe oturtarak, suyu birtaşım kaynatın. Kaynayınca tuzu serptikten sonra, cannellonileri koyup, yumuşayıncaya (ama diriliklerini bütünüyle yitirmemeli-dirler) kadar pişirin (15 dakika geçince, pişip pişmediğini kontrol edin). Fırınınızı 200 °C'a ısıtın. Cannelloniler pişince tencereyi ateşten alıp, cannellonileri bir süzgeçte süzerek, kâsedeki harçla doldurun.
Doldurulmuş cannellonileri bir fırın kabına yan yana dizip, öbür tencereyi de ateşten alarak, içindeki sosu cannellonilerin üstüne boşaltın. Kalan Parmesan (ya da kaşar) peyniri rendesini serpip, kabın üstünü alüminyum folyoyla örterek, fırına verin ve cannellonileri sosu kaynamaya başlayıncaya kadar (yaklaşık 30 dakika) pişirin. Kabı fırından alıp, üstündeki alüminyum folyoyu atın. Fırınınızın ızgarasını yakıp, kabı fırın ızgarasının altına yerleştirerek, cannellonileri üstleri altın sarısı bir renk alıncaya kadar (yaklaşık 5 dakika) pişirin. Kabı fırından alıp, bekletmeden servis yapın.

Not: Haşlarken bazılarının parçalanması olasılığına karşı, birkaç cannelloni fazla haşlayın. Bu tarif, üstüne sos ve Parmesan peyniri dökülmeden önce buzdolabında 24 saat bekletilip, sonra sosu ve Parmesan peyniri dökülerek ve fırın ızgarası altında 5 dakika pişirilerek servis yapılabilir.






Hindi Karalahana ve Peynirli Cannelloni (İtalya) Tarifleri Carpaccio Tarifleri



(1 adet Hindi Karalahana ve Peynirli Cannelloni (İtalya) 60,513 defa bakıldı)


lezzetler.com
Site Hakkında
Kullanım Kuralları
Üyelik Kuralları
Gizlilik Bildirimi
Hediyeli Üyelik
Alan Adlarımız
Bölümler
Yemek Kitapları
Mütevazı Lezzetler® Yemek Kitabı
Mütevazı Lezzetler® İkramlar
Mütevazı Lezzetler® Kurabiyeler
Mütevazı Lezzetler® Çorbalar
Mütevazı Lezzetler® Pilavlar
Mütevazı Lezzetler® Videoları
Mütevazı Lezzetler® Fotoğrafları
Mütevazı Lezzetler®
Mütevazı Lezzetler® Sertifikaları
Mütevazı Lezzetler® Türkçe
Mütevazı Lezzetler® Azəricə
Mütevazi Lezzetler® English
Mütevazi Lezzetler® Español
Mütevazi Lezzetler® Deutsch
Mütevazi Lezzetler® Français
Mütevazi Lezzetler® Italiane
Скромные Вкусы® Русский
لذيذ المتواضع ®عربية
Video Sunucuları
video.lezzetler.com
video.ml.md
Youtube
Dailymotion
Facebook
İzlesene
Mynet
Sosyal Medya
lezzetler.com facebook uygulaması
lezzetler.com facebook sayfası
lezzetler.com twitter sayfası
Mütevazı Lezzetler® facebook sayfası
Mutevazı Lezzetler® twitter sayfası

izmir escort - alsancak escort