Pınar Milföy
1 Limon Kabuğu Rendesi
3 Yumurta
Yarım Su Bardağı Bal
Yarım Su Bardağı Limon Suyu
5 Yemek Kaşığı Tereyağı
3 Yemek Kaşığı Irmik
3 Yemek Kaşığı hindistancevizi Rendesi
Üzeri İçin:
Hindistancevizi Kurusu
Milföyleri yuvarlak şekilde kesin, muffin kalıplarına yerleştirin ve çatal ile delin.
Paketteki pişirme talimatına göre pişirin.
Pişen milföylerin tepesini kesin ve küçük kaseler elde edin.
Bir sos tenceresinde limon suyu, hindistancevizi rendesi, limon kabuğu rendesi, yumurta, irmik ve balı karıştırın.
Kısık ateşte sürekli olarak karıştırarak pişirin, kaynatmayın.
Tereyağını ekleyin ve karıştırın.
Ocaktan alın.
Soğuyunca milföyden kaselerin içini doldurun ve üzerini kurutulmuş hindistancevizi ile süsleyerek servis yapın.
|