|
HURMALI ELMALI PINAR MİLFÖY |
|
Handan Gürsoy
Şef Aşçıbaşı
Kayıt: 29.07.2013
Mesajlar: 61 Şehir: Şanlıurfa |
Kısa URL: https://ml.md/lc90967
Gönderme Tarihi: 29.Tem.2013
1,932 defa indirildi / yazdırıldı
|
10 adet Pınar Milföy Hamuru
350 gr hurma
6 adet kuru kayısı
1 adet elma
1 yumurta
Pınar Milföy'leri çözülene dek oda sıcaklığında bekletin. Hurmaların çekirdeklerini çıkarın. Kuru kayısı ve elmayı (kabukları ile) rondoda doğrayın. Yumuşayan milföy hamurlarının ortasına hurmalı karışımdan yerleştirip rulo şeklinde sarın. Milföylerin üzerlerine yumurta sarısı sürüp, sıcak fırında pişirin.
|
|