Kısa URL: https://ml.md/lc83890
Gönderme Tarihi: 30.Kas.2012
1,935 defa indirildi / yazdırıldı
50 Gr Sana Hamurişi
1 Bardak tozfıstık
1 Çay Fincanı gülsuyu
1 Kutu hurma
50 gr margarin
1 Adet güllaç
4 Su Bardağı süt
3 Su Bardağı Tozseker
Kalıbın genişliğine göre yaprakları kırarak tepsiye koyalım.üzerıne bol sıcak süt dökelim.güllacın yarısını koyup ıslattıktan sonra erıtılmıs margarını kasaye alıp fıstıkları ve hurmaları karıstırıp arasına yerleştirelim.tekrar güllaç yapraklarını yerleştirip ıslatmaya devam edın.yapraklar bıtene kadar aynı seyı tekrarlayın.en ustunede süslemek için fıstıklı hurma karışımını guzelce yayın.