Yiyiniz iciniz ancak israf etmeyiniz (Araf 31)
lezzetler.com yemek tarifleri paylaşım sitesi

Yemek Tarifleri > Arçelik Yemek Tarifleri > İçi Dolu Tavuk (1 adet - 10,677 defa bakıldı)

İçi Dolu Tavuk


Fotoğraflı Yemek Tarifleri

Ana Sayfa
Video Yemek Tarifleri
Yemek Galerileri
Ana Yemek Tarifleri
Tatlı Tuzlu İkram Tarifleri
Yöresel Yemek Tarifleri
Geleneksel Yemek Tarifleri
Etnik Yemek Tarifleri
Dünya Mutfaklarından Yemek Tarifleri
Diyet Yemek Tarifleri
Markalardan Yemek Tarifleri
Algida Yemek Tarifleri
Arçelik Yemek Tarifleri
Arzum Yemek Tarifleri
Aytaç Yemek Tarifleri
Banvit Yemek Tarifleri
Bizim Mutfak Yemek Tarifleri
Borcam Yemek Tarifleri
Dardanel Yemek Tarifleri
Duru Bulgur Yemek Tarifleri
Emsan Yemek Tarifleri
Eti Yemek Tarifleri
Fairy Yemek Tarifleri
Feast Yemek Tarifleri
Fritolay Yemek Tarifleri
Halk Yemek Tarifleri
Keskinoğlu Yemek Tarifleri
Knorr Yemek Tarifleri
Komili Yemek Tarifleri
Koska Yemek Tarifleri
Lezita Yemek Tarifleri
Luna Yemek Tarifleri
Maggi Yemek Tarifleri
Maret Yemek Tarifleri
Migros Yemek Tarifleri
Milupa Bebek Maması Tarifleri
Moulinex Yemek Tarifleri
Nestle Yemek Tarifleri
Nuhun Ankara Makarnası Yemek Tarifleri
Orkide Yemek Tarifleri
Pakmaya Yemek Tarifleri
Penguen Yemek Tarifleri
Philips Yemek Tarifleri
Pınar Yemek Tarifleri
Piyale Yemek Tarifleri
Sana Yemek Tarifleri
Selva Yemek Tarifleri
Sinbo Yemek Tarifleri
SuperFresh Yemek Tarifleri
Sütaş Yemek Tarifleri
Tamek Yemek Tarifleri
Tat Yemek Tarifleri
Tefal Yemek Tarifleri
Tukaş Yemek Tarifleri
Uno Yemek Tarifleri
Ülker Yemek Tarifleri
Yonca Yemek Tarifleri
Yörsan Yemek Tarifleri
Bebek Yemek Tarifleri
Vejetaryen Yemek Tarifleri
Osmanlı Yemek Tarifleri
Kamp Yemek Tarifleri
Sebze Yemek Tarifleri
Meyve Tarifleri
Kırmızı Et Yemek Tarifleri
Av ve Kümes Etleri Tarifleri
Balık ve Deniz Ürünleri Yemek Tarifleri
Sakatat Yemek Tarifleri
Çerez Tarifleri
Tahıl Yemek Tarifleri
Diğer Malzemelerden Yemek Tarifleri
Pişirme Yöntemlerine Göre Yemek Tarifleri
Tatlarına Göre Yemek Tarifleri
Kolay Yemek Tarifleri
En Yeni Yemek Tarifleri
Malzemeye Göre Arama
Genel Konular
Mütevazı Lezzetler®

Üye Girişi
Üye Ol


İçi Dolu Tavuk

çayır
Aşçıbaşı
Aşçıbaşı

Kayıt: 28.02.2017
Mesajlar: 29
Şehir: Yozgat
Kısa URL: https://ml.md/lc123450
Gönderme Tarihi: 28.Şub.2017
1,104 defa indirildi / yazdırıldı




Refika Birgül

1,5 adet Taze Soğan
1 dal Biberiye
2 küçük Kırmızı Biber
3 dilim Pastırma
4 adet Tavuk Göğüs
1 boğum (150 gr.) Dil Peyniri
1 avuç Kaju
2 çorba kaşığı Pekmez
2 çorba kaşığı Sirke
1,5 çorba kaşığı Zeytinyağı
1 çay kaşığı Tuz

4 adet tavuk göğsünü kasabınızdan sizin için dövmesini rica edin. Eğer kendiniz yapmak isterseniz iki streç film arasında tavukları incelene kadar et döveceği ile dövebilirsiniz. Tavukların içine dolduracak lezzetli harç için önce 1,5 adet taze soğanı yarım santimlik parçalar halinde doğrayın. Tavaya 1,5 çorba kaşığı zeytinyağı ekleyin ve önce soğanları ardından ince doğranmış 2 adet küçük kırmızı biberi soteleyin. Sonra 1 dal biberiyeyi de tadının daha iyi çıkması için üzerine bastırıp biraz ezerek tavaya ekleyin ve tüm malzemeyi 1-2 kere çevirin. Son olarak küçük parçalara ayrılmış, 1 avuç kajuyu ilave edin. Taze soğanın yeşil rengini çok kaybetmemesi için 1-2 dakika sonra ocağın altını kapatın.Bu iç harcıyla tavukların birleşeceği iki malzeme daha var biri peynir, diğeri de pastırma. 3 dilim pastırmayı ince ince doğrayın. 1 boğum dil peynirini de tel tel ayırın. Sonra her bir tavuk göğsünü tezgaha alın. Altına 1 çorba kaşığı kadar taze soğan ve kajulu harçtan, ortasına 1-2 parça peynirden ve son olarak üzerine de doğradığınız pastırmalardan koyun. Tavuğu bir mektup zarfı kapatır gibi önce kenarlardan sonra da alttan ve üsten birleştirin. Açılmasını önlemek için 1-2 kürdanı da birleşme yerlerinden tutturun. Bu şekilde diğer 3 tavuk göğsünü de hazırlayın. Pişirirken tavuğun üzerinin karamelize olması için ayrı bir kapta 2’şer çorba kaşığı pekmez ve sirkeden bir sos hazırlayın. Tavukları bu sosa bulayarak en az 4 dakika dinlendirin. Pişirmek için Grill veya tava kullanabilirsiniz. Eğer tavada pişirecekseniz, tavaya önce çok az yağ koyun ve tavuğu orta ateşte, üstünü 2 dakika açık, 2 dakika da kapalı tutarak ve çevirerek toplam 10-12 dakika pişirin. Grill’de pişirmek içinse, Grill’i önce ısıtın ve tavukları yerleştirdikten sonra 3-4 dakika bir tarafının renk almasını bekleyin, Daha sonra çevirin ve ısı ayarını düşürün. Arzu ederseniz, üzerine çok az zeytinyağı gezdirebilirsiniz. 10-12 dakika da içi dolu tavuğunuz hazır olacak.







İçi Dolu Tavuk Tarifleri Arçelik Yemek Tarifleri



(1 adet İçi Dolu Tavuk 10,677 defa bakıldı)


lezzetler.com
Site Hakkında
Kullanım Kuralları
Üyelik Kuralları
Gizlilik Bildirimi
Hediyeli Üyelik
Alan Adlarımız
Bölümler
Yemek Kitapları
Mütevazı Lezzetler® Yemek Kitabı
Mütevazı Lezzetler® İkramlar
Mütevazı Lezzetler® Kurabiyeler
Mütevazı Lezzetler® Çorbalar
Mütevazı Lezzetler® Pilavlar
Mütevazı Lezzetler® Videoları
Mütevazı Lezzetler® Fotoğrafları
Mütevazı Lezzetler®
Mütevazı Lezzetler® Sertifikaları
Mütevazı Lezzetler® Türkçe
Mütevazı Lezzetler® Azəricə
Mütevazi Lezzetler® English
Mütevazi Lezzetler® Español
Mütevazi Lezzetler® Deutsch
Mütevazi Lezzetler® Français
Mütevazi Lezzetler® Italiane
Скромные Вкусы® Русский
لذيذ المتواضع ®عربية
Video Sunucuları
video.lezzetler.com
video.ml.md
Youtube
Dailymotion
Facebook
İzlesene
Mynet
Sosyal Medya
lezzetler.com facebook uygulaması
lezzetler.com facebook sayfası
lezzetler.com twitter sayfası
Mütevazı Lezzetler® facebook sayfası
Mutevazı Lezzetler® twitter sayfası

izmir escort - alsancak escort