|
İçim Kaju Baharatlı Labneli Peynir Soslu Penne |
|
dolu
Şef Aşçıbaşı
Kayıt: 28.01.2014
Mesajlar: 1430 Şehir: Denizli |
Kısa URL: https://ml.md/lc179967
Gönderme Tarihi: 18.Ekm.2024
85 defa indirildi / yazdırıldı
|
1 paket penne makarna
1 adet kırmızı soğan
6 adet mini acı kırmızıbiber
8 adet sarı kırmızı çeri domates
1 dal fesleğen
1 adet derisi tavuk göğsü
1 paket İçim Kaju Baharatlı Labne 180 g
2 yemek kaşığı sızma zeytinyağı
1 diş sarımsak
1 tutam karabiber
1 tutam tuz
Penne makarnaları kaynar suda 8 dakika haşlayın ve bir süzgeç yardımıyla süzün.
Tavuk göğsünü şeritler halinde doğrayın.
Mini kırmızıbiberleri ve cherry domatesleri ortadan ikiye kesin.
Kırmızı soğanı jülyen doğrayın.
Zeytinyağını önceden kızdırılmış tavaya dökün.
Sarımsak ile soğanı ilave edin ve kavurun.
Cherry domates ve mini acı kırmızı biberleri ilave edip çevirin.
İçim Kaju Baharatlı Labne’yi ilave edin ve karıştırarak bir sos elde edin.
Üzerine penne makarnaları ve fesleğenleri ilave edip kısık ateşte 3 dakika çevirin.
Üzerine karabiber ve tuz serpin.
Lezzetli ve sıcak servis yapın.
|
|