1 paket İçim Şef Mantarlı Kremalı Yemek Sosu
200 gr. iri doğranmış ıspanak
2 adet tavuk göğsü
1 adet kuru soğan
1 diş sarımsak
1 su bardağı İçim kaşar peyniri rendesi
Karabiber, tuz, pul biber
2 yemek kaşığı sıvı yağ
İlk olarak tencereye doğranmış soğanlarınızı koyup üzerine 2 yemek kaşığı sıvı yağı ekleyin. Daha sonra soteleyin ve uzun şerit halinde tavuklarınızı tencereye atın. Sotelemeye devam ederken, iri doğranmış sarımsağı ve ıspanağı ilave ederek pişmeye yakın İçim Şef Mantarlı Kremalı Yemek Sosu’nu ekleyin, baharat ve tuzunu da katarak bir iki dakika pişirin. İster borcam istenirse porsiyonluk güveçlere ıspanaklı tavuğunuzu pay edin, daha sonra üzerine İçim kaşar rendesi serpip fırına verin. Üzeri kızarınca fırından çıkarıp sıcak servis edin.
|