1 çay bardağı İçim Şef Pesto Kremalı Yemek Sosu
Yarım kilo tavuk göğsü
1 adet orta boy soğan
1 tatlı kaşığı kekik
1 çay kaşığı karabiber
1 diş sarımsak
İçim Kaşar peyniri
4 adet baget ekmeği
Domates
Salatalık
Marul
Tavuğu sotelik doğrayıp kendi suyunu çekene kadar pişirin.
Soğanları doğrayıp sarımsakla birlikte tavuğa ekleyin.
Hepsi piştikten sonra İçim Şef Pesto Kremalı Yemek Sosu’nu ilave edip, kekik ve karabiber ekleyip altını kapatın.
Baget ekmeğini ortadan ikiye kesip marul, domates ve salatalığı dizip üzerine hazırladığınız tavuklu harcı dökün.
Üstüne doğradığınız İçim kaşar peynirlerinden koyun.
Not: Baget ekmeği isteğe göre önceden ısıtılabilir veya sandviç hazırlandıktan sonra tost makinesinde 2 dakika ısıtılabilir.
|