2 çorba kaşığı İçim Süzme Beyaz Peynir
2 yumurta
1 tatlı kaşığı kıyılmış maydanoz
1 tatlı kaşığı kıyılmış dereotu
1 çorba kaşığı İçim Tereyağı
Tuz
Derince bir kapta İçim Süzme Beyaz Peynir, yumurta, maydanoz, dereotu ve tuzu bir çatal yardımıyla iyice çırpın.
Omlet tavasına İçim Tereyağı’nı koyup kızdırın ve kızdırdığınız bu tavaya karışımı dökün.
Omletin her iki tarafını da pişirin.
Not: Omletinizin daha iyi kabarması için yumurtalarınızı oda sıcaklığında bekletmeniz gerekmektedir. Ayrıca tüm malzemeleri güzelce çırptığınızdan emin olmalısınız. Daha da yumuşak bir omlet elde etmek için İçim Süt ekleyebilirsiniz.
|