Yiyiniz iciniz ancak israf etmeyiniz (Araf 31)
lezzetler.com yemek tarifleri paylaşım sitesi

Isırganotlu Ördekli Cannelloni


Fotoğraflı Yemek Tarifleri

Ana Sayfa
Video Yemek Tarifleri
Yemek Galerileri
Ana Yemek Tarifleri
Tatlı Tuzlu İkram Tarifleri
Yöresel Yemek Tarifleri
Geleneksel Yemek Tarifleri
Etnik Yemek Tarifleri
Dünya Mutfaklarından Yemek Tarifleri
Afgan Yemekleri
Alman Yemekleri
Amerikan Yemekleri
Arap Yemekleri
Arjantin Yemekleri
Avustralya Yemekleri
Avusturya Yemekleri
Azeri Yemekleri
Belçika Yemekleri
Brezilya Yemekleri
Bulgar ve Bulgaristan Türkleri'nin Yemekleri
Çeçen Yemekleri
Çekya Yemekleri
Çin Yemekleri
Danimarka Yemekleri
Diğer Ülkelerin Yemekleri
Endonezya Yemekleri
Filipinler Yemekleri
Finlandiya Yemekleri
Fransız Yemekleri
Güney Afrika Yemekleri
Gürcistan Yemekleri
Haiti Yemekleri
Hint Yemekleri
Hırvat Yemekleri
Hollanda Yemekleri
İngiliz Yemekleri
İran Yemekleri
İrlanda Yemekleri
İskandinav Yemekleri
İskoç Yemekleri
İspanyol Yemekleri
İsrail Yemekleri
İsveç Yemekleri
İsviçre Yemekleri
İtalyan Yemekleri
Biscotti Tarifleri
Bruschetta Tarifleri
Carpaccio Tarifleri
Crostini Tarifleri
Fettucini Tarifleri
Focaccia Tarifleri
Frittata Tarifleri
Gnocchi Tarifleri
Granita Tarifleri
Linguine Tarifleri
Panna Cotta Tarifleri
Papardelle Tarifleri
Penne Tarifleri
Polenta Tarifleri
Ravioli Tarifleri
Risotto Tarifleri
Tagliatelle Tarifleri
Tortellini Tarifleri
Japon Yemekleri
Kanada Yemekleri
Kazak Yemekleri
Kırgız Yemekleri
Kore Yemekleri
Küba Yemekleri
Macar Yemekleri
Meksika Yemekleri
Norveç Yemekleri
Malezya Yemekleri
Özbek Yemekleri
Pakistan Yemekleri
Peru Yemekleri
Polonya Yemekleri
Portekiz Yemekleri
Romen Yemekleri
Rus Yemekleri
Slovak Yemekleri
Tahiti Yemekleri
Tayland Yemekleri
Venezuela Yemekleri
Vietnam Yemekleri
Yeni Zellanda Yemekleri
Yunan ve Batı Trakya Türkleri'nin Yemekleri
Diyet Yemek Tarifleri
Markalardan Yemek Tarifleri
Bebek Yemek Tarifleri
Vejetaryen Yemek Tarifleri
Osmanlı Yemek Tarifleri
Kamp Yemek Tarifleri
Sebze Yemek Tarifleri
Meyve Tarifleri
Kırmızı Et Yemek Tarifleri
Av ve Kümes Etleri Tarifleri
Balık ve Deniz Ürünleri Yemek Tarifleri
Sakatat Yemek Tarifleri
Çerez Tarifleri
Tahıl Yemek Tarifleri
Diğer Malzemelerden Yemek Tarifleri
Pişirme Yöntemlerine Göre Yemek Tarifleri
Tatlarına Göre Yemek Tarifleri
Kolay Yemek Tarifleri
En Yeni Yemek Tarifleri
Malzemeye Göre Arama
Genel Konular
Mütevazı Lezzetler®

Üye Girişi
Üye Ol


Isırganotlu Ördekli Cannelloni

zeliha gülyüz
Şef Aşçıbaşı
Şef Aşçıbaşı

Kayıt: 16.04.2014
Mesajlar: 33
Şehir: İzmir
Kısa URL: https://ml.md/lc129855
Gönderme Tarihi: 19.Kas.2017
956 defa indirildi / yazdırıldı




Sos için:
3 su bardağı rende domates
1 yemek kaşığı yağ
2 diş doğranmış sarımsak
1 çay kaşığı deniz tuzu
Taze çekilmiş karabiber
1 tane top mozzarella peyniri
İçimiz İçin:
3 çorba kaşığı sana hamurişi
1 tane doğranmış soğan
2 diş doğranmış sarımsak
200 gr ördek kıyması
1 kg ısırgan otu (yıkanmış ve doğranmış)
2 tane top mozzarella peyniri
1 tatlı kaşığı deniz tuzu
Taze çekilmiş karabiber
1 çay kaşığı muskat
Hamuru için:
1 su bardağı un
4 adet yumurta

2 bardak unu tezgaha alarak tuz ile harmanladıktan sonra ortasına bir havuz açıp, kasede çırptığım yumurtaları ekleyerek unun dışından, yumurtalı içe doğru yavaş yavaş hamuru topluyoruz. Kalan undan da azar miktarda ekleme ile, ele yapışmayacak kıvama gelene kadar hamuru yoğuruyoruz. Hamur biraz sert olacak. Eğer kullanıyorsanız, makarna makinesinin düz açma kısmı ile hamuru açıyoruz, makineniz yoksa, hamuru 2’ye bölerek ince ve mümkünse dikdörtgen yufkalar yaparak 15 x 15 ebatlarında kareler kesiyoruz. İç malzemeyi hamuru açmadan önce yaparsanız, yufkalar kurumamış olacaktır.
Soğan ve sarımsaklarımız yağda biraz öldürüp, ördek kıymamızı ilave ederek kavuralım. Isırganları ekleyerek susuz olarak kavurmaya devam edelim. Isırgan hemen pişince ocağı kısıp tuzu, karabiberi ve muskatı ekleyerek 2 dakika daha pişirip ocağımızı kapatalım ve peyniri kalın olarak rendeleyerek harcımıza katalım. Biraz soğutalım ve fazla suyunu süzelim. Soğumuş olan malzememizi yufkalarımıza eşit miktarda bölüp yufkaları rulo olarak sarıyoruz. Yağlanmış bir fırın kabına ruloların kat yerleri altta kalacak şekilde diziyoruz.
Sos için, domates, eritilmiş tereyağı, sarımsak, deniz tuzu, karabiberi ve top mozzarella peyniri, sos göz göz oluncaya kadar pişirelim, tuz ve biberle tatlandırarak ocağımızı kapatabiliriz. Hazırladığımız sosu ruloların üzerine dökelim, peyniri ister rende olarak ister doğrayarak sosumuzun üzerine yayalım ve önceden ısınmış 180 derecedeki sıcak fırında 35 – 40 dakika pişirerek içinde portakal dilimleri ile taze fesleğen yaprakları olan yeşil bir salata ile servis edebiliriz.






Isırganotlu Ördekli Cannelloni Tarifleri Carpaccio Tarifleri



(1 adet Isırganotlu Ördekli Cannelloni 5,429 defa bakıldı)


lezzetler.com
Site Hakkında
Kullanım Kuralları
Üyelik Kuralları
Gizlilik Bildirimi
Hediyeli Üyelik
Alan Adlarımız
Bölümler
Yemek Kitapları
Mütevazı Lezzetler® Yemek Kitabı
Mütevazı Lezzetler® İkramlar
Mütevazı Lezzetler® Kurabiyeler
Mütevazı Lezzetler® Çorbalar
Mütevazı Lezzetler® Pilavlar
Mütevazı Lezzetler® Videoları
Mütevazı Lezzetler® Fotoğrafları
Mütevazı Lezzetler®
Mütevazı Lezzetler® Sertifikaları
Mütevazı Lezzetler® Türkçe
Mütevazı Lezzetler® Azəricə
Mütevazi Lezzetler® English
Mütevazi Lezzetler® Español
Mütevazi Lezzetler® Deutsch
Mütevazi Lezzetler® Français
Mütevazi Lezzetler® Italiane
Скромные Вкусы® Русский
لذيذ المتواضع ®عربية
Video Sunucuları
video.lezzetler.com
video.ml.md
Youtube
Dailymotion
Facebook
İzlesene
Mynet
Sosyal Medya
lezzetler.com facebook uygulaması
lezzetler.com facebook sayfası
lezzetler.com twitter sayfası
Mütevazı Lezzetler® facebook sayfası
Mutevazı Lezzetler® twitter sayfası

izmir escort - alsancak escort