|
|
İsot Reçeli |
|
Aycan
Şef Aşçıbaşı
Kayıt: 14.11.2005
Mesajlar: 74 Şehir: Muğla |
Kısa URL: https://ml.md/lc2278
Gönderme Tarihi: 20.Nis.2006
2,470 defa indirildi / yazdırıldı
|
1 kg kırmızı Urfa biberi
1 çay kaşığı tarçın
½ çay bardağı zeytinyağı
½ çay kaşığı karabiber
Biberleri yıkayıp tohumlarını ayırın. Et makinesinde çekin ve bir kaba koyun. Tuz ekleyerek suyunu hafifçe çekmesi için güneşte bekletin. Daha sonra karabiber, tarçın ve zeytinyağı ilave ederek harmanlayın. Yemeklerde kullanabilir yada ekmek üzerine sürebilirsiniz.
|
|
İsot Reçeli Tarifleri Dürüm Tarifleri
|
|