Yiyiniz iciniz ancak israf etmeyiniz (Araf 31)
lezzetler.com yemek tarifleri paylaşım sitesi

Yemek Tarifleri > Hatay Yemekleri > Ispanak Böreği (Kıbrıs) (1 adet - 5,774 defa bakıldı)

Ispanak Böreği (Kıbrıs)


Fotoğraflı Yemek Tarifleri

Ana Sayfa
Video Yemek Tarifleri
Yemek Galerileri
Ana Yemek Tarifleri
Tatlı Tuzlu İkram Tarifleri
Yöresel Yemek Tarifleri
Marmara Yemekleri
Ege Yemekleri
Akdeniz Yemekleri
Adana Yemekleri
Antalya Yemekleri
Burdur Yemekleri
Hatay Yemekleri
Isparta Yemekleri
Kahramanmaraş Yemekleri
Kıbrıs Yemekleri
Mersin Yemekleri
Osmaniye Yemekleri
İç Anadolu Yemekleri
Karadeniz Yemekleri
Doğu Anadolu Yemekleri
Güneydoğu Anadolu Yemekleri
Geleneksel Yemek Tarifleri
Etnik Yemek Tarifleri
Dünya Mutfaklarından Yemek Tarifleri
Diyet Yemek Tarifleri
Markalardan Yemek Tarifleri
Bebek Yemek Tarifleri
Vejetaryen Yemek Tarifleri
Osmanlı Yemek Tarifleri
Kamp Yemek Tarifleri
Sebze Yemek Tarifleri
Meyve Tarifleri
Kırmızı Et Yemek Tarifleri
Av ve Kümes Etleri Tarifleri
Balık ve Deniz Ürünleri Yemek Tarifleri
Sakatat Yemek Tarifleri
Çerez Tarifleri
Tahıl Yemek Tarifleri
Diğer Malzemelerden Yemek Tarifleri
Pişirme Yöntemlerine Göre Yemek Tarifleri
Tatlarına Göre Yemek Tarifleri
Kolay Yemek Tarifleri
En Yeni Yemek Tarifleri
Malzemeye Göre Arama
Genel Konular
Mütevazı Lezzetler®

Üye Girişi
Üye Ol


Ispanak Böreği (Kıbrıs)

hürmüz pak
Aşçıbaşı
Aşçıbaşı

Kayıt: 22.12.2017
Mesajlar: 27
Şehir: İzmir
Kısa URL: https://ml.md/lc130647
Gönderme Tarihi: 23.Arl.2017
2,744 defa indirildi / yazdırıldı




https://gurmekibris.com

3 Bağ ıspanah (ıspanak)
10 Adet hazır yufka
1 Adet beyaz peynir
3 Yumurta
1 bardak yoğurt
1/2 bardak sıvı yağ
1/2 bardak süt
1 adet büyük baş soğan
Karabiber
Tuz

Ispanahlar küçük küçük kesilip iyice yıkandıktan sonra süzgeçten süzülmesini bekleyiniz,bir büyük tavanın içerisine bir bardağın içine iki parmak sıvı yağ ,tavanın içerisine yaği dökünüz kıyılmış soğanları pembeleşinceye kadar kızartalım içerisine ıspanahları,koyup iyice soluncaya kadar kızartın,içerisine biraz tuz biraz karabiber katınız ,harcı bir kenarda soğumaya bırakınız,irice bir siniyi yağlayınız içerisine bir adet yufkayı koyunuz ,diğer taraftan yaptığımız beşamel sos hazırlayınız,1-bardak yoğurt,1/2- bardak süt ,3- yumurta,1/2,bardak yağı karıştırınız,yapılan beşamel sosdan yufkaların arasına sürünüz,3 adet koyduktan sonra ıspanahı üzerine serpiştiriniz,beyaz peyniri kalın tarafından rendeleyip ıspanahın üzerine serpiniz, 3 adet yufkaya ayni işlemi yapınız tekrar ıspanah ve beyaz peynir koyduktan sonra kalan yufkaları aynen beşamel sos sürerek işlemi bitirince .kalan beşamel sosu en üst kata yayınız,160 derece iyice ısınmış fırında kızarıncaya kadar pişiriniz,piştikten sonra soğuyunca servis yapıp yanına sıcak bir çayla servis yapabilirsiniz.







Ispanak Böreği (Kıbrıs) Tarifleri Hatay Yemekleri



(1 adet Ispanak Böreği (Kıbrıs) 5,774 defa bakıldı)


lezzetler.com
Site Hakkında
Kullanım Kuralları
Üyelik Kuralları
Gizlilik Bildirimi
Hediyeli Üyelik
Alan Adlarımız
Bölümler
Yemek Kitapları
Mütevazı Lezzetler® Yemek Kitabı
Mütevazı Lezzetler® İkramlar
Mütevazı Lezzetler® Kurabiyeler
Mütevazı Lezzetler® Çorbalar
Mütevazı Lezzetler® Pilavlar
Mütevazı Lezzetler® Videoları
Mütevazı Lezzetler® Fotoğrafları
Mütevazı Lezzetler®
Mütevazı Lezzetler® Sertifikaları
Mütevazı Lezzetler® Türkçe
Mütevazı Lezzetler® Azəricə
Mütevazi Lezzetler® English
Mütevazi Lezzetler® Español
Mütevazi Lezzetler® Deutsch
Mütevazi Lezzetler® Français
Mütevazi Lezzetler® Italiane
Скромные Вкусы® Русский
لذيذ المتواضع ®عربية
Video Sunucuları
video.lezzetler.com
video.ml.md
Youtube
Dailymotion
Facebook
İzlesene
Mynet
Sosyal Medya
lezzetler.com facebook uygulaması
lezzetler.com facebook sayfası
lezzetler.com twitter sayfası
Mütevazı Lezzetler® facebook sayfası
Mutevazı Lezzetler® twitter sayfası

izmir escort - alsancak escort