Posta Gazetesi
3 adet yufka
1 çay bardağı sıvı yağ
Ispanaklı harç:
2 çorba kaşığı zeytinyağı
1 su bardağı rendelenmiş beyaz peynir
1 çorba kaşığı fesleğen
1 tatlı kaşığı kekik
1 tatlı kaşığı karabiber
1 tatlı kaşığı pul biber
1 tatlı kaşığı ezilmiş sarımsak
4 su bardağı doğranmış ıspanak
Tencerenizde, zeytinyağında, ıspanak ve sarımsağı kavurun.
Baharatları ve peyniri ekleyin.
Yağlanmış fırın tepsinize 2 adet yufkanızı, arasına yağ sürerek yayın.
Üzerine harcınızı koyun.
Kalan yufkanızı şeritler halinde kesin ve ıspanakların üzerine kareler oluşturacak şekilde yerleştirin.
Yufkaların üzerine sıvı yağ gezdirin.
170 derecede ısıtılmış fırında kızarana kadar pişirin.
|