Kısa URL: https://ml.md/lc90668
Gönderme Tarihi: 18.Tem.2013
1,857 defa indirildi / yazdırıldı
4 yufka
Yarım demet ıspanak
200 gr doğranmış tavuk göğüs
50 gr margarin
1 fincan süt
1 yumurta
1 çay kaşığı tuz
1 soğan
1 tatlı kaşığı çörekotu
1 fincan sıvı yağ
Önce tavada sıvı yağ döküp ince doğranmış soğanı kavurun ardından tavuğu ekleyip iyice kavurun yıkanıp doğranmış ıspanakları ilave edip tuzuda ekleyip soğumaya bırakın başka bir kasede sütyumurta ve margarini çırpın yufkayı uzun şeritler halinde kesin her bir parçanın arasına sütlü karışımı fırça ile sürdükten sonra parçaların içine ıspanaklı tavuklu karışım koyalım ve rulo şeklinde sarın parçaları yağlanmış fırın tepsisine dökün artan süt karışımını böreklerin üzerine dökün en son çörek otu serpip fırına verin