|
ISPANAKLI VE PEYNİRLİ BÖREK İÇİ |
|
ufo
Aşçıbaşı
Kayıt: 28.07.2010
Mesajlar: 27 Şehir: Sivas |
Kısa URL: https://ml.md/lc54014
Gönderme Tarihi: 28.Tem.2010
1,550 defa indirildi / yazdırıldı
|
Çok taze kuzu ıspanağının yalnız yapraklarını ince ince doğrayınız. Bunu tuz ile oğup sıkınız. Elden geldiği kadar suyunu çıkarmağa çaba harcayınız. Sonra bunu az sadeyağda, bir miktar yumuşayıncaya kadar kavurunuz. Ateşten indirdikten sonra tulum peyniri ya da ezilmiş salamura ya da taze peynir ilave ederek gerektiği şekilde karıştırınız.
Not: İstenirse içine yeteri kadar yumurta da kırılabilir.
|
|