|
|
İstavrit Pilaki |
|
Yemek Tarifleri
Robot
Kayıt: 18.06.2006
Mesajlar: 10595 Şehir: Türkiye |
Kısa URL: https://ml.md/lc60251
Gönderme Tarihi: 09.Şub.2011
2,070 defa indirildi / yazdırıldı
|
Nazan Anay
1 kg. istavrit
Yarım demet maydonoz
3 adet domates
1 adet sivribiber
Yarım limon suyu
6 yemek kaşığı
Yonca sıvıyağ
Tuz
Balıkların kafalarını ayırmadan yıkayıp ayıklayın. Domatesleri küp küp doğrayın. Maydonozu ince ince kıyın. Tencereye sıvıyağ koyup domatesleri ve maydonozu yumuşayıncaya dek pişirin. Balıkları bu kavurduğunuz karışımın üzerine dizin. Yarım limon suyunu, tuzu ve suyu ilave edin.
|
|
İstavrit Pilaki Tarifleri Yonca Yemek Tarifleri
|
|