|
İTALYAN USULÜ FÖYÖTE HAMURU |
|
rikkat
Şef Aşçıbaşı
Kayıt: 31.05.2007
Mesajlar: 380 Şehir: Çankaya - Ankara |
Kısa URL: https://ml.md/lc15220
Gönderme Tarihi: 08.Haz.2007
2,370 defa indirildi / yazdırıldı
|
6 kişilik MALZEME:
200 gr. böreklik un
Ceviz büyüklüğünde bir parça margarin (25 gr.)
1/2 tatlı kaşığı tuz
1 çay kaşığı limon suyu, yoksa sirke
100 gr. soğuk su (9 çorba kaşığı)
Hamura sarmak için:
200 gr. böreklik margarin yoksa margarin
50 gr. un
YAPILIŞI :
50 gr. unun üzerine 200 gr. margarini hafif hafif vurarak unu yağa yediriniz
Fazla yumuşatmayınız, hamurun içine sarmak için muhafaza ediniz
Ve kalan diğer malzemeleri yoğurup bir hamur yaparak kullanınız
|
|