1 paket spagetti
 
2 adet taze kırmızı biber
 
100 gr kavrulmuş kuşbaşı et
 
1 adet kuru soğan
 
1 tatlı kaşığı tuz
 
1 çay kaşığı pul biber
 
2 yemek kaşığı margarin
 
1 çay kaşığı kekik
 
1 çay kaşığı pekan cevizi rendesi
 
1 çay kaşığı jalapena biberi
 
 
Bir tencereye 8 bardak suyunuzu kaynatın. Tuz ekleyin ve makarnanızı 15 dakika kaynatın. Ayrı bir tavada 2 yemek kaşığı margarinle uzun doğranmış soğanınızı kavurmaya başlayın. Etinizi, baharatı ve yuvarlak doğranmış kırmızı biberleri, jalapena biberini, rendelenmiş pekan cevizini ekleyin. Soğanlarınız yumuşamaya başlayınca haşlanmış spagettinizi içine katın ve karıştırın.
 
 
 
  
 |