| 
 
| 
 
 
 | 
 
Jambonlu Buğday Rısotto | 
 
  | 
Göksen 
Şef Aşçıbaşı 
 
  
Kayıt: 23.01.2015 
Mesajlar: 6647 Şehir: Adana | 
Kısa URL: https://ml.md/lc113971 
Gönderme Tarihi: 06.Oca.2016 
1,611 defa indirildi / yazdırıldı 
   | 
 
 
 
 
https://aytac.com.tr
 
 
30 g AYTAÇ DANA JAMBON
 
100 g buğday
 
1 adet küçük soğan
 
1 diş sarımsak
 
50 g krema
 
1 tutam maydanoz
 
 
1 Bir gece önceden suda beklettiğiniz buğdayların suyunu süzdürerek bol suda haşlayın. Suyunu süzdürün.
 
2 Soğanların kabuklarını soyarak küp şeklinde doğrayın.
 
3 Sarımsağı havanda ezin. Kızgın bir tavada doğranmış soğanları ve sarımsakları kavurun. Safranı ekleyin.
 
4 Haşlanmış buğdayları, maydanozu ekleyin ve iyice karıştırın.
 
5 Krema ilave ederek risottoya iyice yedirin.
 
6 AYTAÇ DANA JAMBONu minik küpler şeklinde doğrayın.
 
7 Ayrı bir tavada Ayrı bir tavada AYTAÇ DANA JAMBONu orta ateşte pişirin.
 
8 Pişen AYTAÇ DANA JAMBONu risottoya ekleyin ve karıştırın.
 
9 Servis edin.
 
 
 
  
 | 
 
 
 
 
 
 
 |  
 
Jambonlu Buğday Rısotto Tarifleri Bruschetta Tarifleri
 | 
 
 
 
 |