150 gr Keskinoglu piliç eti
150 gr Keskinoglu piliç jambon
50 gr çedar peyniri
40 gr mantar
1 yemek kaşığı maydonoz
2 adet Keskinoglu yumurta
250 gr milföy hamuru
Tuz, karabiber
Piliç eti, jambon, peynir, mantar ve maydonozu karştırıp, bir süre beklemeye bırakınız. Yumurtayıda ayrı bir kapta çırpıp, bu karışıma ilave ediniz. Milföy hamurunu kare şeklinde kesip, yan çeviriniz. Hamurun ortasında ise, yine kare şeklinde alan belirleyerek, karışımı buraya iyice yeri eştirin iz - Daha sonra hamurun her parçasını birleştirdikten sonra, geri kalan parçalardan da üstüne süs yapabilirsiniz. Çırpılmış yumurta sarısını daüzehne sürüp önceden ısıtılmış fırında 220 derecede, 25 dakika pişiriniz. Çeşitli garnitür malzemeleriyle süsleyerek servis yapınız.
|