Yiyiniz iciniz ancak israf etmeyiniz (Araf 31)
lezzetler.com yemek tarifleri paylaşım sitesi

Jelatinli Kremalı Şeftali


Fotoğraflı Yemek Tarifleri

Ana Sayfa
Video Yemek Tarifleri
Yemek Galerileri
Ana Yemek Tarifleri
Tatlı Tuzlu İkram Tarifleri
Kek Tarifleri
Kurabiye Tarifleri
Pasta Tarifleri
Hamur İşleri
Börek Tarifleri
Çörek Tarifleri
Şerbetli Tatlı Tarifleri
Sütlü Tatlılar Pelteler
Meyve Tatlıları
Armut Tatlısı Tarifleri
Ayva Tatlısı Tarifleri
Elma Tatlısı Tarifleri
İncir Tatlısı Tarifleri
Kabak Tatlısı Tarifleri
Vişne Tatlısı Tarifleri
Helvalar
Dondurmalar
Kanepeler
İçecekler
Şekerlemeler
Tatlı Soslar
Diğer İkram Tarifleri
Yöresel Yemek Tarifleri
Geleneksel Yemek Tarifleri
Etnik Yemek Tarifleri
Dünya Mutfaklarından Yemek Tarifleri
Diyet Yemek Tarifleri
Markalardan Yemek Tarifleri
Bebek Yemek Tarifleri
Vejetaryen Yemek Tarifleri
Osmanlı Yemek Tarifleri
Kamp Yemek Tarifleri
Sebze Yemek Tarifleri
Meyve Tarifleri
Kırmızı Et Yemek Tarifleri
Av ve Kümes Etleri Tarifleri
Balık ve Deniz Ürünleri Yemek Tarifleri
Sakatat Yemek Tarifleri
Çerez Tarifleri
Tahıl Yemek Tarifleri
Diğer Malzemelerden Yemek Tarifleri
Pişirme Yöntemlerine Göre Yemek Tarifleri
Tatlarına Göre Yemek Tarifleri
Kolay Yemek Tarifleri
En Yeni Yemek Tarifleri
Malzemeye Göre Arama
Genel Konular
Mütevazı Lezzetler®

Üye Girişi
Üye Ol


Jelatinli Kremalı Şeftali

bitmeyen şarkı
Editor
Editor

Kayıt: 07.01.2011
Mesajlar: 2219
Şehir: İzmir
Kısa URL: https://ml.md/lc68119
Gönderme Tarihi: 19.Eyl.2011
2,442 defa indirildi / yazdırıldı




6 orta boy şeftali (kabukları soyulup, çekirdekleri çıkarılarak küçük parçalara doğranmış)
2 tatlı kaşığı rafine yağ
1/2 kahve kaşığı yenibahar
90 gr (3/4 su bardağı) pudra şekeri
15 gr (3 yaprak) jelatin (4 çorba kaşığı sıcak suda eritilmiş)
250 gr (1 su bardağı) krem şanti

1 litrelik (5 su bardağı su alan) bir kek kalıbını, bir fırçayla yağlayınız. Kalıbı kağıt peçete üstüne ters olarak kapatıp, fazla yağın süzülmesini sağlayınız.
Orta boy bir kasede şeftali, yenibahar, pudra şekeri ve erimiş jelatini karıştırıp, bir kenara bırakınız. Küçük boy bir kasede kremayumurta teli ya da elektrikli çırpıcıyla sert kuleler oluşuncaya kadar çırpınız. Kremayı meyveli karışıma yavaşça katıp, bütün malzemeyi yağladığınız kalıba aktarınız. Kalıbı buzdolabında 2 saat, karışım donuncaya kadar soğutunuz. Kalıbı buzdolabından alıp, iç kenarında çepeçevre bıçak gezdiriniz. Üstüne bir servis tabağını ters olarak kapatıp, ikisini birden tutarak tersyüz edip sallayınız. (Tatlı kolayca tabağa çıkmalıdır) Tatlınızı servis ediniz.






Jelatinli Kremalı Şeftali Tarifleri Elma Tatlısı Tarifleri



(1 adet Jelatinli Kremalı Şeftali 74,372 defa bakıldı)


lezzetler.com
Site Hakkında
Kullanım Kuralları
Üyelik Kuralları
Gizlilik Bildirimi
Hediyeli Üyelik
Alan Adlarımız
Bölümler
Yemek Kitapları
Mütevazı Lezzetler® Yemek Kitabı
Mütevazı Lezzetler® İkramlar
Mütevazı Lezzetler® Kurabiyeler
Mütevazı Lezzetler® Çorbalar
Mütevazı Lezzetler® Pilavlar
Mütevazı Lezzetler® Videoları
Mütevazı Lezzetler® Fotoğrafları
Mütevazı Lezzetler®
Mütevazı Lezzetler® Sertifikaları
Mütevazı Lezzetler® Türkçe
Mütevazı Lezzetler® Azəricə
Mütevazi Lezzetler® English
Mütevazi Lezzetler® Español
Mütevazi Lezzetler® Deutsch
Mütevazi Lezzetler® Français
Mütevazi Lezzetler® Italiane
Скромные Вкусы® Русский
لذيذ المتواضع ®عربية
Video Sunucuları
video.lezzetler.com
video.ml.md
Youtube
Dailymotion
Facebook
İzlesene
Mynet
Sosyal Medya
lezzetler.com facebook uygulaması
lezzetler.com facebook sayfası
lezzetler.com twitter sayfası
Mütevazı Lezzetler® facebook sayfası
Mutevazı Lezzetler® twitter sayfası

izmir escort - alsancak escort