Kısa URL: https://ml.md/lc58553
Gönderme Tarihi: 15.Arl.2010
2,105 defa indirildi / yazdırıldı
1 adet tavuk göğsü
2 adet domates
4 adet biber
1 adet soğan
2 diş sarımsak
2 adet kabak (beğendisi için)
100 gr kaşar peyniri (beğendisi için)
2 su bardağı süt (beğendisi için)
3 çorba kaşığı un (beğendisi için)
Bir tencerede soğan ve sarımsağı soteleyin. Üzerine küp doğranmış tavuk etlerini ilave edin. Biraz soteledikten sonra üzerine küp doğranmış domates ve biberleri de ekleyip pişmeye bırakın. Diğer tarafta kabakları rendeleyip yağsız ve susuz pişmeye bırakıyoruz. Kabaklar pişerken unu sıvı yağda sarartın. Üzerine sütü ekleyip kaynayınca kaşar peynirini de ekleyin. Bu karışımı kabaklara ekleyip iyice karıştırın. Pişince bir tabağa kabak beğendiyi alın. Ortasını açıp tavuklu karışımı yerleştirin. Sıcak servis yapın.