Kısa URL: https://ml.md/lc79120
Gönderme Tarihi: 12.Ağu.2012
1,499 defa indirildi / yazdırıldı
25 Gr Sana Klasik
1 Yemek Kaşığı sıvıyağ
1 Yemek Kaşığı mayonez
1 Kase yoğurt
3 Adet kabak
Kabakların kabuklarını soyup rendeliyoruz. Tencerede sıvıyağı kızdırdıktan sonra rendelediğimiz kabakları ilave edip kavurmaya başlıyoruz. Kabuklar yumuşayana kadar kavuruyoruz. Kavrulan kabakları süzgece alıp süzülmesini bekliyoruz. Bu arada Bir kaseye yoğurdu ve 1 yemek kaşığı mayonezi alıp karıştırıyoruz. Süzülen kabakları servis tabağına alıp üzerine yoğurdunu döküyoruz. Yoğurtla kabağı karıştırıyoruz. Tavada margarini eritip içine isteğimize göre nane ve kırmızı biber ilave edip renklendiriyoruz. Kabağın üzerine yağı gezdirip servis ediyoruz.