Kısa URL: https://ml.md/lc78316
Gönderme Tarihi: 24.Tem.2012
1,760 defa indirildi / yazdırıldı
2 Yemek Kaşığı Sana Klasik
3 Dal dereotu
250 gr rendelenmiş kaşar peyniri
2 Adet kabak
2 Adet yufka
Kabakları ve kaşar peynirini güzelce rendeleyin. Dereotunu ince bir şekilde kıyın. Tuz ve pul biberide ekleyip birlikte kaşık yardımı ile harmanlayın. Yufkaları ortadan ikiye bölün. Her yufkanın ortasına ise dikdörtgen biçiminde harçtan 4 kaşık yerleştirip düzgünde yayın. Her iki taraftan yufkayı üstüste kapatın. Kalan kısımları ise kapatıp dikdörtgen şekline getirin. çok yüksek olmayan ateşte iyice ısınan tavada her iki tarafınıda üstü kızarıncaya kadar güzelce pişirin. Tavadan alınca üzerine sana margarin sürün ve sıcak olarak servis yapınız.